Gent, stadyumuna Türk Bayrağı yansıttı
Belçika Ligi ekiplerinden Gent, Kahramanmaraş'ta yaşanan deprem felaketi sebebiyle stadyumuna Türk Bayrağı yansıttı.
Anadolu Ajansı
Fotoğraf : AA
Belçika 1. Futbol Ligi (Pro Lig) ekiplerinden Gent, Kahramanmaraş merkezli 10 ili ve Suriye'yi etkileyen depremlerin ardından dayanışma amacıyla stadına iki ülkenin bayrağı yansıtıldı.
Kulüpten yapılan açıklamada, "Türkiye ve Suriye yıkıcı bir depremle sarsıldı. Tüm Gent ailesinin düşünceleri, depremden etkilenen bölgede yaşayanlarla birlikte." ifadeleri kullanıldı.
Açıklamada, depremden etkilenen bölgelerde yaşayanlarla dayanışma göstermek ve hayatını kaybedenleri anmak amacıyla, kulübün maçlarını oynadığı 20 bin kişi kapasiteli Ghelamco Arena'nın dış cephesine iki ülke bayraklarının yansıtıldığı belirtildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Bayern Münih'ten Atalanta karşısında şov!

Barcelona, maçı son dakikada kurtardı

Hull City'den iki maç sonra galibiyet!

Van Dijk: "Çok fırsat harcadık"

Liverpool'un kabusu İstanbul!

Liverpool taraftarlarından Atatürk pankartı

Walker'den Dünya Kupası öncesi şok karar

Robert Lewandowski'den geleceği için mesaj

Fabian Ruiz için açıklama: "Geri dönmek istiyor"

Juventus'tan Bernardo Silva için ilk adım!























