Genk'ten Samatta için kötü haber!
Genk Sportif Direktörü Dimitri De Conte, Ianis Hagi'nin imza töreninde konuştu: "Samatta'nın kalmasını umuyoruz. Çekirdek kadromuzdan bir futbolcumuzun ayrılmasını istemiyoruz."
Genk Sportif Direktörü Dimitri De Conte, Ianis Hagi'nin imza töreni sırasında Galatasaray'ın istediği Mbwana 'Ally' Samatta ve Premier Lig kulübü Brighton ile adı anılan Sander Berge ile ilgili basından gelen soruları yanıtladı.
Sander Berge ve Ally Samatta ile ilgil gelen soruya De Conde, "Sander Berge için yalnız finansal olarak beklediğimiz teklif gelirse kabul ederiz. Eğer, 20 milyon euro gelirse Berge gider. Samatta'nın da kalmasını umuyoruz. Çekirdek kadromuzdan bir futbolcumuzun ayrılmasını istemiyoruz." dedi.
ONUACHU'YU ALIP TRANSFERİ KAPATACAKLAR
Belçika'dan HLN'de yer alan habere göre; Genk, bir dönem Galatasaray'ın da ilgilendiği Midtjylland'dan Ganalı forvet Paul Onuachu'yu transfer edecek ve 25 yaşındaki Zinho Gano'yu ise kiralık vererek transferi kapatacak.
Ally Samatta içinse gelecek teklifin astronomik olması gerektiği, bunun dışında Genk'in transfere razı gelmeyeceği vurgusu yapıldı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

İspanyol basınından Arda Güler'e eleştiri!

Gyökeres sahne aldı, Arsenal liderliğini korudu

Paris Saint Germain, Fransa Kupası'nda son 16'da!

Real Sociedad'da Matarazzo dönemi

Hull City gümbür gümbür geliyor!

Wolverhampton, ligde kabustan uyanamıyor!

Chelsea'den Newcastle United deplasmanında geri dönüş!

Liverpool'da buzlar eriyor: Muhammed Salah özür diledi

Karim Adeyemi olay çıkardı: Ceza kararı!

Ciro Immobile için övgü dolu sözler!

























