Gençlerbirliği'nde Volkan Demirel sürprizi!

Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği, teknik direktörlük görevi için Volkan Demirel'e teklif yaptı. Demirel, bu sezon daha önce de Başkent ekibinde görev yapmıştı.  

Gençlerbirliği'nde Volkan Demirel sürprizi!
Fotoğraf : AA

Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği'nde sürpriz bir gelişme yaşandı.

Başkent ekibi, Metin Diyadin sonrası göreve getirdiği Levent Şahin ile aradığını bulamadı. Gençlerbirliği, Levent Şahin yönetiminde ligde çıktığı 2 maçta 1 puan aldı.

AYRILIK KARARI

Gençlerbirliği, bu gelişmenin ardından Levent Şahin ile yollarını ayırma kararı aldı ve Şahin için resmi açıklama yaptı.

RESMİ AÇIKLAMA

Gençlerbirliği, Levent Şahin için şu açıklamayı yaptı:

"Teknik Direktörümüz Levent Şahin ile yaşadığımız fikir ayrılıkları nedeniyle, yapılan görüşmeler sonucunda karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız.

Teknik Direktörümüz Levent Şahin ve ekibine, kulübümüze verdikleri emekler ve katkılar için teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerlerinde başarılar diliyoruz."

VOLKAN DEMİREL HAMLESİ

Başkent ekibinden, bu karar sonrası sürpriz bir hamle geldi.

Gençlerbirliği, Levent Şahin ile ayrılık kararı almasının ardından bu sezon daha önce de takımda görev yapan Volkan Demirel'e yöneldi.

VOLKAN DEMİREL'E TEKLİF

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre, Gençlerbirliği, Volkan Demirel'e teklif yaptı.

Volkan Demirel, bu sezon Gençlerbirliği'nin başında Süper Lig'de 5 maça çıkmış ve Başkent ekibi bu maçlarda 2 galibiyet, 3 mağlubiyet almıştı.

GALİBİYET SONRASI İSTİFA

Demirel, 7 Aralık'ta Fatih Karagümrük maçında alınan 3-0'lık galibiyet sonrası Gençlerbirliği'ndeki görevinden ayrılmıştı.

GENÇLERBİRLİĞİ'NİN BU SEZON HOCALARI

-Hüseyin Eroğlu
-Volkan Demirel
-Metin Diyadin
-Levent Şahin

VOLKAN DEMİREL'İN İSTİFA SÖZLERİ ŞU ŞEKİLDE:

"Bugün ayrılıyorum. Neden ayrıldığımı kimse düşünemez. Çünkü kendim olarak bu kararı aldım. Daha doğrusu dün almıştım öğlen saatlerinde ama takımı yalnız bırakmamak adına bugün onlara hiçbir şey hissettirmedim. Çıktılar, çok güzel mücadele ettiler. Şimdi içeride haklı olarak bana kızıyorlar ama bu kendi adıma alınmış bir karardır. O yüzden hepinize de teşekkür ediyorum. Ben büyük bir Gençlerbirliği taraftarı oldum."

"Beni buraya Mehmet (Kaya) başkan getirdi. Hem altyapı hem de buradaki takımla alakalı çok iyi düşüncelerimiz vardı. Yaptığımızı da düşünüyorum. Takım içinde dengeleri bence çok değiştirdik. Takımı bir yerlere getirdik, bugünkü mücadele de zaten bunun bir karşılığı. Bir tek Kocaelispor maçında kötü oynadık. Üç tane çok ağır maçtan çıkmıştık. Yeni yönetim dün geldi, tanıştık. Hepsi çok nazikler. Arda (Çakmak) başkana da hayırlı uğurlu olsun. Onun da elinden geldiğince her şeyi yapacağına inanıyorum. Ama benim kendi kişiliğim, durumum ve düşüncem diyeyim. Yeni gelen bir yönetimin belki kafasında başka bir plan vardır, belki kafasında başka bir hoca vardır. Hem onları rahatlatmak adına hem de üzerime düşen görevi kendimce yaptığımı düşünüyorum. O yüzden bırakma kararı aldım."

"Yatabare'nin bile bugün haberi yoktu. Ona da sorabilirsiniz. Dün öğlen saatlerinde başkan adaylıktan çekildiği an bu kararı verdim. Mehmet başkanı dün tekrar seçime girmesi için ikna etmeye çalıştım. O da girmek istemediğini söyledi. Ben de bırakma kararı aldım."

"Çok iyi bir takım var. Eksiklerimiz yok mu? Var. Eksiklerimizi tamamlamaya çalıştık. Oyuncu bazında, hadi onu da geçtim, karakter bazında çok iyi bir kadro var. Kim gelirse gelsin bu takım bundan sonra her zaman yukarı gider. Hiçbir şey olmaz Allah'ın izniyle. Çünkü içeride iyi bir topluluk var."

"Ne yazık ki istemeyerek ama (kararım) yüzde yüz. Benim kişiliğim, karakterim bunu yapmam gerektiğini söyledi. Yalnız bıraktığımı düşünmüyorum. Çok üzüldüler. Bunu yaşamak istemiyorum aslında, üzmek istemiyorum insanları ama ilerleyen zamanlarda daha çok üzülmektense şimdi biraz üzülürüz. Ben yarın unutulurum. Yarın buraya başka bir hoca gelir, maç kazanılır, o da unutulur. Demek istediğim bu. Ben başkana, röportaja çıkmadan önce söyledim. O da 'Gel bir görüşelim hocam.' dedi. Şimdi tesise gideceğim. Görüşeceğim tabii ki. Her şeyden önce saygı, insanların birbirlerine saygısı vardır. Saygıdan dolayı gideceğim, bir dinleyeceğim tabii ki ama kararım benim kesinlikle net. Değişmiş bir şey yok."



Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler