Gençlerbirliği 'efsane'siyle imzaladı!
Gençlerbirliği'nde prensip anlaşmasına varılan teknik direktör Metin Diyadin resmi imza öncesi pazartesi idmana çıktı, bugün resmi imzayı attı.
Gençlerbirliği, Volkan Demirel'in yerine kulübün efsane isimlerinden Metin Diyadin'i teknik direktörlük görevine getirdi.
Diyadin ilk antrenmanı, pazartesi akşamı İlhan Cavcav Tesisleri'nde gerçekleştirildi. Salı sabah saatlerinde ise resmi imzayı attı.
ANTRENMANDA TEMPO YÜKSELDİ
Antrenman sırasında tesislere gelen Gençlerbirliği taraftarları deneyimli teknik adamla bir araya gelerek kendisine başarı dileklerini iletti.
Taraftarların ilgisine teşekkür eden Diyadin'in futbolcularla yakından ilgilendiği ve tempolu bir çalışma yaptırdığı gözlendi.
GENÇLERBİRLİĞİ EFSANESİ
Futbolculuk döneminde 1988-98 arası 10 sezon Gençlerbirliği forması giyen Metin Diyadin ardından Fenerbahçe'ye transfer olmuştu. Son olarak 2023-24 sezonunda Iğdır FK'yı çalıştıran deneyimli hoca, daha önceki dönemlerde de Gençlerbirliği'nde iki kez görev almıştı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Ajax'tan son dakikalarda gelen galibiyet!

Hoffenheim'dan Lyon ile Avrupa'da siftah

İki penaltı, 3 gol, kırmızı kart ve Milan kayıp!

Zeki Çelik attı, Juventus evinde 1 puan aldı!

Marsilya'dan Avrupa Ligi'nde 0!

Romano duyurdu: Arda Güler, imzayı attı!

Gerard Pique'den El Clasico için iddialı tahmin

Jamie Carragher: "Bruno Fernandes'in yaptığı utanç!"

Dimitar Berbatov'dan Manchester United'a ağır eleştiri!

Leonardo Bonucci: "Hedefim Juventus"























