Genç gurbetçi kaçıyor!
Transfer listemizdeki bir gurbetçi daha elden kaçıyor.
Webaslan Dış Haberler
Hollanda basınında yer alan haberlere göre; transfer döneminde birçok oyuncusunu elden çıkaran Feyenoord, Werder Hahn ve Khalid Boulahrouz'un ardından 3. transferini Bilal ile yapacak. Transferin 48 saat içinde resmen açıklanacağı kaydedilirken, 19 yaşındaki futbolcu için ödenecek bonservis bedelinin belirsiz olduğu ifade edildi.
G.SARAY 2 MİLYON EURODA KALDI!
Bir süre önce transfer ile ilgili açıklamalarda bulunan Heerenveen Yönetim Kurulu Başkanı Arriva, "Türkiye'den teklifler aldık ve bu durum konuşuldu, şu anda herhangi bir görüşme yok. İngiltere'den de iki teklif aldık ve şu anda istediği şartların sağlanmasını bekliyoruz. Bilal bizim uzun bir süredir yatırım yaptığımız bir isim ve bu sezonki performansı bizler için şaşırtıcı değil. Transferin gerçekleşmesi için şartların olgunlaşması gerekiyor." diye konuşmuştu.
Galatasaray oyuncunun bonservisi için kulübüne son olarak 2 milyon euroluk bir teklifte bulunmuş, ancak 4 milyon euroluk talep sonrasında geri çekilmişti. Geçtiğimiz sezon Heerenveen'de gösterdiği performans ile dikkatleri çeken gurbvetçi yıldız adayı, 22 mücadelede 6 gol ve 5 asistlik bir skor katkısı verdi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Real Madrid'den La Liga başkanı Tebas'a istifa çağrısı!

Lamine Yamal'dan dikkat çeken Ballon d'Or sözleri

Real Madrid'de sakatlık şoku: Arda Güler detayı...

Gary Neville'den Manchester United'a sert eleştiri!

Arsenal'da Mikel Arteta ile devam kararı

Raphinha: "Ballon d'Or'u Yamal kazanmalı"

Javier Tebas'tan Mourinho'ya: "Bahane bulma Jose!"

İspanya'da olay Arda Güler yorumu: 'Kabul edilemez!'

Mbappe'den Zidane sözleri: "Film gibi ama gerçek"

Laporta'dan Messi dönüşüne yanıt: "Romantik ama çok zor"

























