Genç gözdemize Beşiktaş kancası!
Galatasaray’ın uzun süre peşinde koştuğu ancak alamadığı genç yıldız Emre Mor’a bu kez Beşiktaş talip oldu.
Hürriyet
Galatasaray’ın uzun süre peşinde koştuğu ancak alamadığı genç yıldız Emre Mor’a bu kez Beşiktaş talip oldu.
Danimarka Süper Lig takımı FC Nordsjaelland’ın 18 yaşındaki kanat oyuncusu Emre Mor geçtiğimiz günlerde en büyük hayalinin A Milli Takım olduğunu açıklayarak , tercihini de Türkiye’den yana kullanmıştı.
Son olarak Antalya’da kamp yapan FC Nordsjaelland ekibine Beşiktaş’tan teklif geldi. Dış Transferden Sorumlu Yönetici Erdal Torunoğulları’nın talimatıyla Danimarka’da scoutlar tarafından izlenen Emre Mor için Beşiktaş 3 milyon Euro’luk teklifte bulundu.
İngiliz ekiplerinin de peşinde olduğu Emre Mor’u en çok isteyen isimlerin başında ise Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli geliyordu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Atletico Madrid, Alvarez için 120 milyon euro istiyor!

Aleksandr Golovin'den iki kulübü kızdıracak sözler!

Conor Gallagher: "Ayrılmak istemiyorum"

Erling Haaland, tarihi rekorun eşiğinde!

Karim Adeyemi'ye muşta ve elektroşok silahı taşıdığı için ceza!

Szczesny'den itiraf: "Hüngür hüngür ağlamıştım"

Simon Kjaer: "Milan yeniden Milan oldu!"

Roma'da karar: Artem Dovbyk!

Harry Kane: "100 gol atsam da kazanamam"

Serge Gnabry'ye Avrupa'dan iki dev talip!



























