"Gelmeyen Fenerli olsun"
Arda Turan dün de taraftarların ilgi odağıydı. Maç öncesi tribünleri uzaktan selamlayan kaptan, “Buraya gelmeyen Fenerli olsun” tezahüratına karşılıksız kalamadı!
Fanatik

İtalyan devi İnter ile oynanan hazırlık maçı öncesi Rewirpower Stadı’nda gülüşmelere neden olan bir olay yaşandı. Sarı-Kırmızılılar’ın gündemden düşmeyen yıldızı Arda Turan’a tribünler büyük sevgi gösterilerinde bulundu. Isınma hareketleri sırasında taraftarların tezahüratlarına orta alandan el sallayarak karşılık veren Aslan’ın kaptanı, tribünleri memnun edemedi. Kaptanlarını daha yakından görmek isteyen 12. adam, “Buraya gelmeyen Fenerli olsun” tezahüratının ardından amacına ulaştı. Bu tezahüratın ardından arkadaşlarına dönen Arda Turan, “Gitmek lazım” Sarı-Kırmızılı taraftarları selamladı ve yumruk şovunu yaptı.
Alkışı hak etti
Arda ezeli rakiplerine transfer olacağı iddialarının olduğu dönemde, “Allah bana Fenerbahçe forması giymeyi nasip etmesin” demiş ve taraftarlarının gönlünü fethetmişti. Bu arada İnter’le oynanan hazırlık maçına 11’de başlayan kaptan, özellikle ilk yarıda başarılı bir performans sergiledi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Vitinha: "Ballon d'Or'u Dembele hakediyor!"

Manchester United'dan 85 milyon euro'luk transfer!

Köln, Cenk Özkacar'ı kiralık olarak kadrosuna kattı

Real Madrid, Gonzalo Garcia'nın sözleşmesini uzattı

Real Madrid'in yeni dokuz numarası: Endrick!

Donnarumma transferinde Galatasaray'a üç dev rakip!

Raspadori, Atletico Madrid'e transfer oluyor!

Ajax tarihinde ilk Japon: Itakura!

Nzonzi, 10 sene sonra Stoke City'ye geri döndü!

Malick Thiaw, Newcastle ile anlaştı
