Gel ve Arena'yı salla Shaqiri!
Galatasaray'da yabancı transferdeki tek isim olarak dikkat çeken Basel'in yıldız ismi Zherdan Shaqiri sesleri sıkça duyulmaya başlandı.
Webaslan.com
Henüz 20 yaşında olmasına rağmen yetenekleri sayesinde kendisini tüm dünyaya ispatlamayı başaran Shaqiri'nin 15 milyon avro olan bonservis bedeli transferin önündeki en büyük engel olarak göze çarparken, Basel'in yoluna Şampiyonlar Ligi'nde devam ediyor olması da İsviçre ekibini 'tok satıcı' konumuna getiriyor.
Basel yönetim kurulunda görev yapan eski Galatasaray'lı oyuncu Adrian Knup'la Ali Dürüst arasında transfer görüşmeleri yapıldığı iddia edilirken, İsviçre temsilcisi yıldız oyuncusu için gelen teklifleri beklemeye başladı.
Geçtigimiz sezon İsviçre'de yılın futbolcusu ödülünün sahibi olan Shaqiri'nin peşinde Tottenham, Arsenal, Liverpool, Manchester United ve Dinamo Kiev de bulunuyor
Devler Ligi'nde sergilediği performansla takımını bir üst tura çıkmasında büyük katkısı olan başarılı oyuncu, Basel'li taraftarların adeta gözbebeği konumunda bulunuyor.Bu transferin gerçekleşmemesi halinde rotanın yeniden yerli transfere çevrileceği ifade edildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Villarreal, Valencia'yı Mikautadze ile son dakikada yıktı!

Dortmund, Frankfurt'u tek golle geçti!

Fulham, Coventry City'yi son düzlükte devirdi!

Romulo yıldızlaştı, Leipzig rahat kazandı

Douvikas'tan duble, Como'dan 3 puan!

Luis Enrique'den Kvaratskhelia için açıklama

Ipswich Town'a Enciso hayat verdi!

Mönchengladbach'tan Stuttgart deplasmanında zafer!

Barcelona'ya El Clasico öncesi kötü haber!

Fermin Lopez'den Real Madrid'e flaş Negreira yanıtı!
























