"Gedson, iki gündür İstanbul'da!"
Galatasaray'ın kadrosuna katmak istediği Gedson Fernandes'in iki gündür İstanbul'da olduğu ancak geri dönebileceği iddia edildi
 
                                        Galatasaray'ın devre arası transfer gündeminde yer alan Gedson Fernandes'in Portekiz basını İstanbul'da olduğunu iddia etti. A Bola'nın haberine göre iki gündür İstanbul'da olan yıldız oyuncu bu transferin sonuca ulaşmaması üzerine geri dönebilir.
Portekiz'e geri dönebilir
23 yaşındaki orta saha oyuncusu Gedson Fernandes A Bola'nın haberine göre Galatasaray ile anlaşmak üzere İstanbul'a geldi. Ancak transferin bir türlü bitirilememesi sebebiyle Gedson'un tekrar Benfica için Portekiz'e geri dönebileceği söylendi. Benfica'nın 1.5 milyon Euro karşılığında 1.5 yıllık kiralamayı kabul ettiği ancak Galatasaray'ın zorunlu satın alma opsiyonu ile kiralamaya kesinlikle karşı olduğu da belirtildi.
Galatasaray paylaşımını sildi
Gedson Fernandes dün sosyal medya hesabından Galatasaray idman tişörtüyle çalışan ve yorgun düştüğü bir kareyi yayınlarken taraftarlardan gelen yoğun mesajlar üzerine paylaşımını silmek zorunda kaldı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Liverpool'da Arne Slot'un kader virajı!

Juventus, Luciano Spalletti'yi duyurdu!

Salih Özcan için ayrılık sinyali!

Arda Güler, Real Madrid'de ayın oyuncusu seçildi!

'Dünyada 2025 yılının en iyi futbolcusu' adayları açıklandı: Listede Türk yıldız da var!

Arsenal, Brighton'ı mağlup ederek kupada tur atladı

PSG, deplasmanda Lorient'e diş geçiremedi!

Roma, liderliğe oynuyor! Parma karşısında 3 puan

Kenan yine sahnede! Juventus, Udinese engelini aştı

Como sahasında üç golle üç puanı aldı!

 
 























 
                                 
                                 
                                 
                         
                         
                         
                        