Gedson Fernandes'e son talip Valencia oldu
Gedson Fernandes için devreye giren yeni takım Valencia oldu. İspanyol ekibi Portekizli oyuncuyu kiralama konusunda oldukça ilgili
Fotoğraf : EPA
Galatasaray'ın bu sezon yeniden kadrosuna katmak için çaba sarf ettiği Gedson Fernandes'e talip olan son takım Valencia oldu.
Portekizli gazeteci Pedro Almeida'nın verdiği bilgiye göre Valencia, Gedson Fernandes transferi için devreye girdi. Fernandes'i kiralık olarak kadrosuna katmak isteyen Valencia'nın ilk görüşmeleri yapmaya hazırlandığı kaydedildi.
Bilindiği gibi Gedson Fernandes'in bonservisine sahip olan Benfica kulübü, Portekizli orta saha oyuncusunu takımdan göndermek yerine kiralık seçeneğine daha sıcak bakıyor.
22 yaşındaki oyuncu Gedson Fernandes, geçen sezon Galatasaray'a geldiği kış transfer döneminde Süper Lig'de 17 maçta forma giymiş ve 3 asistle katkıda bulunmuştu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Arsenal, Brighton'ı mağlup ederek kupada tur atladı

PSG, deplasmanda Lorient'e diş geçiremedi!

Roma, liderliğe oynuyor! Parma karşısında 3 puan

Kenan yine sahnede! Juventus, Udinese engelini aştı

Como sahasında üç golle üç puanı aldı!

Eden Hazard, Premier Lig Şöhretler Müzesi'ne seçildi

Lyon, Real Madrid'den Endrick için devrede!

Real Madrid'den UEFA'ya tazminat talebi

Vinicius Jr'dan El Clasico'daki tepkisi için açıklama!

Barcelona'yı üzen sakatlık haberi: Pedri
























