Gazze için saygı duruşunda bulunan İsrailli oyuncu ülkesinde olay oldu!
İsrailli bakan Miki Zohar, Gazze için saygı duruşunda bulunan futbolcu Ataa Jaber'in vatandaşlığının iptalini istedi.
İsrail Kültür ve Spor Bakanı Miki Zohar, Gazze için saygı duruşunda bulunduğu gerekçesiyle İsrail vatandaşı Filistinli futbolcu Ataa Jaber'in vatandaşlıktan çıkarılmasını istedi.
VATANDAŞLIK İPTALİNİ İSTEDİ
The Times of Israel'in haberine göre, hali hazırda Filistin Milli Takımı oyuncusu olan Jaber'in, 16 Kasım'da Lübnan'la oynanan futbol müsabakasında Gazze ile dayanışma saygı duruşuna katılması İsraillilerin tepkisini çekti.
Kültür ve Spor Bakanı Zohar, İçişleri Bakanı Moshe Arbel'e yazdığı mektupta Jaber'in vatandaşlığının iptal edilmesini talep etti.
"DÜŞMANLA ÖZDEŞLEŞTİ"
Zohar, Jaber'e yönelik "Maç sırasında, Jaber, İsrail tarafını görmezden gelerek, Gazze'deki kurbanlar için yapılan saygı duruşuna katılarak açıkça düşmanla kendini özdeşleştirdi." ithamında bulundu.
Jaber, daha önce de İsrail 21 Yaş Altı Milli Takımı ve Makkabi Hayfa Futbol Kulübü başta olmak üzere bazı İsrail kulüplerinde top koşturmuştu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Union Berlin'den Leipzig'e geçit yok!

Liverpool'da Muhammed Salah kararı!

Premier Lig'de sürpriz ödül!

Premier Lig'de kasım ayının teknik direktörü belli oldu!

Arda Güler, Türk futbol tarihine geçti!

Roberto De Zerbi'den Mason Greenwood için büyük övgü!

Bayern Münih'ten ayrılık önlemi: Olise!

Luka Modric'ten transfer itirafı!

Alvaro Morata'dan kötü haber!

Julian Alvarez'den Barcelona açıklaması!


























