Garry Rodrigues'ten zam şartı!
Başta Newcastle olmak üzere çok sayıda Avrupa kulübünün listesinde yer alan Rodrigues, "G.Saray'da kalıp Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istiyorum ama ücretime zam yapılmalı" dedi.
Sezonun özellikle ikinci yarısında sergilediği başarılı performansla Galatasaray'ın 21. lig şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan Garry Rodrigues, yıllık ücretine zam yapılmasını istedi.
Kendisini uzun süredir izleyen Newcastle United'ın yanı sıra çok sayıda İngiliz ve İspanyol kulübünün listesinde yer alan Rodrigues, geçtiğimiz günlerde yöneticilerle bir araya gelerek, takımdaki geleceğini konuştu.
2021 yılına kadar sözleşmeli olan ve yılda 1 milyon 350 bin Euro garanti ücret alan Rodrigues, menajerinin de bulunduğu görüşmede, "Galatasaray'da kalıp Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istiyorum. Şu an aklımda sadece bu var. Ancak ücretime zam yapılmasını istiyorum" dedi. Takımın yıldızları Feghouli ve Belhanda'dan ziyade, yedek oyuncular Eren ve Maicon'a kendisinden yüksek para ödenmesini baz alan Rodrigues, yıllık ücretinin 2.5 milyon Euro'ya çıkarılmasını istedi.
Şampiyonlar Ligi'nde başarılı performans sergilemesi durumunda talipleri daha da çoğalması beklenen Rodrigues hakkındaki karar Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Sportif A.Ş Başkanvekili Abdurrahim Albayrak ve teknik direktör Fatih Terim'in kendi aralarında yapacakları toplantıda verilecek. Kararda, UEFA'nın Finansal Fair Play konusunda Galatasaray Kulübü'ne uygulayacağı kısıt ve yaptırımlar da önemli rol oynayacak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Hakan golle döndü, Inter rahat kazandı

Xabi Alonso: "Erken gollerin benle alakası yok!"

Berke Özer gol yemiyor, Lille kazanıyor!

Atletico Madrid, 87'de kazandı!

Ferdili Brighton, yüksekten uçuyor!

Chelsea gol oldu yağdı; 3 puan hasreti bitti!

Hoffenheim, Beşiktaş öncesi büyük şok yaşadı!

Bayern Münih'e küçük kardeş çelmesi!

Leverkusen 2-0'dan yakalandı, yine de kazandı

Rayo Vallecano - Athletic Bilbao maçı tatil edildi
























