Garry Rodrigues için açık artırma! 10 milyon euro...
Transfer yapmak isteyen ancak bunun gerçekleşebilmesi için de oyuncu satmak zorunda kalan Galatasaray’da Garry Rodrigues'e Al İttihad'ın ardından Çin'den de teklif geldi.

Uluslararası piyasada alıcısı bulunan Yeşil Burun Adalı oyuncu için adeta açık artırma yaşanıyor. Hem Arabistan hem de Çin’den gelen teklifleri değerlendiren sarı-kırmızılılar en yüksek kazanca ulaşmak istiyor.
Bu sezon memnun kalmadığı Garry Rodrigues’in satışına sıcak bakan sarı-kırmızılılara Garry Rodrigues için ilk teklif Suudi Arabistan’ın Al İttihad takımından geldi. Slaven Bilic’in ekibi, Garry Rodrigues için 8 milyon euroluk bir teklifte bulundu. Oyuncunun menajeri aracılığıyla kulübe iletilen önerinin ara transfer için geçerli olduğu dile getirildi
Beijing Guoan'dan 10 Milyon Euro
Buna bir cevap vermeyen Galatasaray’a ikinci öneri de Çin’den geldi. Burak Yılmaz’ın eski takımı Beijing Guoan’ın, Cim-Bomlu oyuncu için 10 milyon eurodan fazla bir öneride bulunduğu dile getirildi. Bu rakamı daha da yükseltmek için pazarlıkları devam ettiren Galatasaray’ın şu anda Çin ekibine yaklaştığı vurgulandı. Kulüplerle pazarlığı sürdüren Galatasaray kararını kısa süre içerisinde verecek.
Performansı eleştiriliyor
Bu sezon Fenerbahçe derbisindeki olaylar nedeniyle üç maç ceza alan ve oynadığı 12 karşılaşmada üç gol atabilen Garry Rodrigues henüz asist yapamadı. Performansından dolayı eleştirilen sarı-kırmızılı sol kanat oyuncusu, iyice gözden düştü.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Sacha Boey yine sakatlandı!

Fulham, Taremi ile ilgileniyor!

Lyon, küme düşürüldü!

Chelsea, Jamie Gittens transferinde Dortmund ile görüşmelerde

Manchester United, Ardon Jashari'yi istiyor! Talibi çok fazla

Manchester United'dan Brentford'a dev teklif

Simone Inzaghi'den Al-Hilal ve Inter açıklamaları

Nottingham Forest'tan Elanga için ret!

Christensen, Barcelona'da kalıyor!

Juventus'ta 25 milyon euro'ya satış: Douglas Luiz
