Garay'a kiralık formülü...
İspanyol AS gazetesi, Real Madrid'in Arjantinli defans oyuncusu Ezequile Garay'ın, Galatasaray tarafından kiralık alınabileceğini iddia etti.
Webaslan ve AA
Real Madrid'in, Lens'te forma giyen Fransız defans oyuncusu Raphael Varane'yi transfer etmek üzere olduğuna işaret eden İspanyol gazetesi, Varane'nin gelmesi halinde Garay'ın gitme olasılığının daha da artacağını ileri sürdü. 24 yaşındaki defans oyuncusu Garay ile Galatasaray dışında Portekiz'in Benfica ve İspanya'nın Sevilla kulüplerinin de ilgilendikleri belirtilirken, sarı-kırmızılı kulübün daha ciddi bir öneri getirebileceği kaydedildi.
2007-2008 sezonu sonunda Racing Santander'den 10 milyon avro karşılığında Real Madrid'e gelen Garay için şu ana kadar önerilen en yüksek bonservis bedelinin 6 milyon avro olduğu yazılırken, Galatasaray'ın satın alma opsiyonu açık olarak 1 sezonluğuna bu futbolcuyu kiralama yoluna gitmek istediği ifade edildi. Real Madrid'den sezon başına 1,8 milyon avro alan Garay'a aynı ödemeyi Galatasaray'ın da taahhüt ettiği, çok zor da olsa Arjantinli futbolcunun Real Madrid'den bonservisini bedava vermesini talep edeceği öne sürüldü.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Como, Napoli'yi penaltılarda eledi

Vincenzo Montella'dan Inter'e ziyaret

Muhammed Salah için flaş transfer iddiası

UGİK'26 kapsamında "Ufkun Ucunda İş Yapmak" paneli düzenlendi

Francisco Conceicao: "Galatasaray zor olacak"

Lothar Mattaaus'dan Lennart Karl'a destek!

Lamine Yamal: "Saha dışında futbolu unutuyorum"

Sebastien Pocognoli için her maç ceza ödemesi

Dünyaca ünlü futbolcu, sezonu kapattı! "Yıkıldım"

Monaco, o'nun için her maç ceza ödüyor!






















