Galatasaraylılar, penaltıya itiraz etti!
Corendon Alanyaspor, Galatasaray'a karşı 15. dakikada penaltı kazandı. Sarı kırmızılı futbolcular, bu karara uzun süre itiraz etti.

Corendon Alanyaspor, Galatasaray'a karşı 15. dakikada penaltı kazandı.
Galatasaray'ın 1-0 öne geçmesinden saniyeler sonra Alanyasporlu Yusuf Özdemir, ceza sahası sol çaprazından içeri girdi. Yusuf Özdemir ortasını yaptıktan sonra yerde kaldı. Hakem Abdülkadir Bitigen, Yusuf'un Sacha Boey'in müdahalesi sonrası yerde kaldığını belirteren penaltı noktasını gösterdi.
Galatasaraylı futbolcular, penaltı kararına uzun süre itiraz etti ancak VAR'dan da aksi yönde bir bildirim gelmedi.
17. dakikada penaltı vuruşu için Efecan Karaca beyaz noktaya geldi ve topu ağlara gönderdi.
1. haftadan sonra ilk kez aleyhine penaltı çalınan Galatasaray, bu sezon ilk kez penaltı vuruşundan topu ağlarına gönderdi. 1. haftadaki penaltı pozisyonunda Antalyasporlu Luiz Adriano, fırsatı değerlendirememişti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Gonzalo Garcia: "Arda, maçtan önce golü bana anlatmıştı"

Xabi Alonso'dan Arda Güler açıklaması!

Ronaldo'nun Diogo Jota'nın cenazesine katılmamasının nedeni belli oldu

West Ham, kalecisini Parma'da buldu

Mallorca'ya Barcelona'dan geliyor: Pablo Torre

Messi istedi, Inter Miami harekete geçti: Rodrigo De Paul

Bayern Münih'te talihsiz sakatlık: Jamal Musiala

Brighton'dan Maxim de Cuyper'e imza

Newcastle United, Scalvini'yi istiyor

Chelsea, Jamie Bynoe-Gittens'i resmen açıkladı!
