Galatasaraylılar, biletleri çıktığı gibi bitirdi!
Galatasaray'ın Fenerbahçe ile Kadıköy'de oynayacağı derbinin misafir tribünü biletleri, satışa çıktığı gibi tükendi. Ülker Stadı'nda 2 bin Aslan takımına destek verecek.
Posta
Galatasaray taraftarı derbiye hazır...
Pazar günü Kadıköy'de oynanacak Fenerbahçe derbisinin biletleri satışa sunulurken, Sarı-Kırmızılılar'ın gösterdiği büyük ilgi dikkat çekti. 150 TL'den satışa sunulan misafir tribünü biletleri, piyasaya çıktıktan çok kısa bir süre sonra tükendi.
Şampiyonluk yolundaki kritik derbide, 2 bin Galatasaray taraftarının Ülker Stadı'ndaki yerini alması ve Sarı-Kırmızılı takıma tribünden destek vermesi bekleniyor.
Derbiye bilet bulamayan Galatasaraylı taraftarlar ise maç öncesi soluğu Florya Metin Oktay Tesisleri'nde alacak. Sarı-Kırmızılılar, takımı tesislerden marşlar ve tezahüratlarla uğurlayacak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
Real Madrid'e 2. Bellingham transferi!

Atletico Madrid, Ederson'u doğruladı!

Atletico Madrid'de büyük operasyon: 7 ayrılık gündemde

Vedat Muriqi tarihe geçti!

Barcelona'dan Rashford için indirim talebi

Juventus'u bekleyen tehlike: 60 milyon euro!

Arsenal'den üst üste kayıp: Manchester City takipte!

Juventus'ta Kenan Yıldız gelişmesi

Inter, Norveç deplasmanında dondu!

6 gollü nefes kesen maç: Club Brugge-Atletico Madrid























