Galatasaray'ın yıldızlarına hücum var
Galatasaray kadrosundaki birçok ismi Avrupa kulüpleri hem yakından takip ediyor hem de transfer teklifi yapmaya hazırlanıyor.
Yaz dönemi Galatasaray için oldukça hareketli geçecek. Sadece dış transfer değil, iç transferde de çok kritik hamleler yapılması bekleniyor. Sarı-Kırmızılı ekibin kadrosundaki birçok genç futbolcuya Avrupa kulüplerinden yakın takip devam ediyor.
Marcao'yu Roma ve Napoli, Kerem'i Atletico Madrid, Lille ve Lyon, Muhammed'i Marsilya ve Bordeaux, Nelsson'u Aston Villa, Milan ve Fiorentina, Cicaldau'yu Sampdoria, Atalanta ve Betis, Berkan'ı da Inter ve Dortmund temsilcileri izliyor. Bu kulüplerin, Galatasaray'ın kapısını ciddi tekliflerle çalması bekleniyor. Başkan Burak Elmas ve kurmayları, görevi devredecekleri için transfer görüşmelerini erteleme yolunu tercih ediyor. Yeni yönetimin, tekliflere cevap vermesi gerekecek.
Dev bütçe yapabilirler
Bu oyuncuların iyi fiyatlar karşılığında satılması durumunda, yapılması gereken transfer sayısı daha da artacak. Ancak transfer bütçesi oluşturma konusunda da yeni yönetimin elini rahatlatan bir operasyon olacak. İki başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu ile Metin Öztürk'ün futbolun başına getirmek istediği isimler; Cenk Ergün ile Levent Nazifoğlu'nun, şimdiden sözleşmesi sona erecek birçok oyuncunun menaceriyle temas kurduğu ve kulübü kâra geçirmek istedikleri öğrenildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Lukaku: "Napoli'den ayrılmak istemiyorum"

Rafael Leao'dan veda gibi açıklama!

Real Madrid'de Antonio Rüdiger için karar!

Sergej Jakirovic: "Özür dilerim başarısız olduk"

Milan'da koltuğa Iraola oturuyor!

Wolfsburg, Bundesliga'ya veda etti!

Salih Özcan, Borussia Dortmund'dan resmen ayrıldı

Lille'de Bruno Genesio dönemi sona erdi!

Milan'da Massimiliano Allegri dönemi sona erdi!

Acun Ilıcalı kutlamalarda taraftara müjdeyi verdi





























