Galatasaray'ın Yairo Moreno transferinde sorun yok!
Kolombiyalı sol bek Yairo Moreno, bir aksilik çıkmazsa sezon sonunda bonservis bedeli olmaksızın Galatasaray'a imza atacak.
Meksika'da Club Leon forması giyen 25 yaşındaki Kolombiyalı sol bek Yairo Moreno'da da herhangi bir pürüz kalmadı.
Scout ekibinin önerdiği bir başka isim olan genç futbolcu, bir aksilik çıkmazsa sezon sonunda bonservis bedeli olmaksızın Galatasaray'a imza atacak.
Şu sıralarda sakatlığı nedeniyle tedavi altında bulunan Saracchi ise kiralık sözleşmesinin bitmesiyle birlikte Alman kulübü Leipzig'e geri dönecek.
YAIRO MORENO KİMDİR?
Schira ayrıca Haziran ayında Leon ile sözleşmesi sona erecek olan Yairo Moreno'yu Galatasaray'ın yanı sıra Porto'nun da istediğini belirtti.
2013'te Medellin formasıyla profesyonel olan Yairo Moreno, Equidad Seguros ve Envigado'da kiralık olarak forma giydikten sonra 2018'de 2 milyon Euro bonservis bedeliyle Leon'a transfer olmuştu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Liverpool'a bir darbe daha: Brentford

Monaco, evinde tek golle kazandı!

Manchester United'tan gol şov!

Napoli, Inter'i 3-1 yenerek Serie A'da liderliğe yükseldi

PSG'den Brest deplasmanında net galibiyet

Kevin De Bruyne, penaltı golü sonrası sakatlandı!

Espanyol, Elche'yi tek golle geçti

Bayern Münih fırtınası Mönchengladbach'ı sildi

Chelsea'ye evinde şok mağlubiyet!

Udinese, evinde üç puanı üç golle aldı!


























