Galatasaray'ın transfer planına koronavirüs engeli
Galatasaray'da yönetim Milan'la sözleşmesi bitecek olan Bonaventura'nın menajeriyle Ocak ayında görüştü. Mart ayında İtalya'da yapılması planlanan zirve, koronovirüs kabusu nedeniyle iptal edildi.

Yeni sezonun transfer planlamasına Ocak ayında resmen start veren Galatasaray'la ilgili flaş gelişme ortaya çıktı. Öncelikle sezon sonu sözleşmesi bitecek isimleri gündemine alan Sarı-Kırmızılılar'ın Milan'lı Giacomo Bonaventura'nın menajeriyle temasa geçtiği öğrenildi.
Yapılan telefon görüşmesinin ardından tarafların Mart ayında Milano'da bir araya gelmek üzere randevulaştığı belirlendi
MAYIS'TA İSTANBUL'A GELECEKTİ
Ancak Avrupa'da başta İtalya olmak üzere tüm dünyayı etkisi altına alan coronavirüs kabusu nedeniyle bu kritik görüşme gerçekleştirilemedi. Alınan bilgilere göre bu zirve yapılsaydı ve olumlu geçseydi Bonaventura'nın menajeri Mayıs ayı başında İstanbul'a gelecekti.
YENİ BİR HAMLE YAPILACAK
Galatasaray yönetimi her şeyin normale dönmesinin ardından transfer için yeni bir hamle yapacak. Orta alanın ortasında görev yapan Bonaventura ile Avrupa'nın birçok önemli kulübünün ilgilendiği de ifade ediliyor. 30 yaşındaki futbolcu 13 kez İtalya formasını terletti.
Milan formasıyla bu sezon Serie A'da 17 maça çıkan Giacomo Bonaventura 2 gol attı. İtalyan yıldız 8 ve 10 numara pozisyonlarında oynuyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Manchester City'den Bernardo Silva kararı!

Bayern Münih'ten Michael Olise kararı!

Frankfurt'ta Galatasaray maçı öncesi sakatlık şoku!

Bayern Münih'in gözü Nico Williams'ta!

Arda Güler, dünya basınında geniş yankı uyandırdı

Monaco, 3 puanı son dakikada aldı!

Chelsea'ye Brentford karşısında geri dönüş yetmedi!

PSV, 8 gollü maçın kazanan tarafı oldu!

Bayern Münih, Hamburg karşısında 5 golle kazandı!

Londra derbisinde kazanan Tottenham!
