Galatasaray'ın transfer gözdesine Hollanda kancası!
Hollanda Ligi takımlarından Groningen'de oynayan ve ismi Galatasaray ile de anılan 20 yaşındaki Japon futbolcu Ritsu Doan için Ajax ve PSV'nin de devreye girdiği belirtildi.
Galatasaray'ın transfer listesinde olduğu iddia edilen Groningen'in 20 yaşındaki Japon futbolcusu Ritsu Doan için devreye Ajax ve PSV girdi.
Hollanda'nın NOS gazetesinin iddiasına göre Avrupa'nın en iyi 21 yaş altı oyuncuları arasında gösterilen Doan için Ajax ve PSV, Groningen'in kapısını çalacak.
AVRUPA DEVLERİ PEŞİNDE
Hollanda basınının haberine göre Japon futbolcuyu isteyen takımlar sadece Galatasaray, Ajax ve PSV değil. Borussia Dortmund, Juventus ve Bayer Leverkusen'in de Ritsu Doan'ı yakından izlediği kaydedildi.
Bu sezon başında 1.70 milyon euro bonservis bedeliyle Gamba Osaka'dan Groningen'e transfer olan Japon futbolcu, sağ kanat pozisyonunda görev alıyor. Ritsu Doan, Hollanda Ligi'nde bu sezon 12 maça çıkarken 3 gol ve 1 asist kaydetmişti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Manchester City'de kayıplar sürüyor!

Bayern Münih, Kane'in asistleriyle zirveyi bırakmadı!

Can Uzun'lu Frankfurt, 90+3'te puanı kurtardı!

Borussia Dortmund, Felix Nmecha ile kazandı

Leipzig, Augsburg'u farklı geçti

Fabio Cannavaro'dan Juventus açıklaması

Tottenham'a Elland Road'da Leeds United freni!

Diego Simeone'den Barcelona için açıklama

Como'dan Nico Paz açıklaması: "Yüzde yüz bizim oyuncumuz"

Hansi Flick'ten Atletico Madrid ve Alvarez açıklaması!
























