Galatasaray'ın Titi transfer iddiasına Paşa'dan cevap
Galatasaray'ın Titi'yi transfer edeceğine dair basında çıkan haberlere Kasımpaşa'dan yalanlama geldi. Kasımpaşa yetkilileri, Galatasaray'dan Titi'nin transferi için bir teklif gelmediğini ifade etti.

-WEBASLAN ÖZEL- Galatasaray'da transfer çalışmaları son sürat devam ederken; stoper transferi için birbirinden farklı iddialar gündeme gelmeye devam ediyor. Sarı-kırmızılı takım için gündeme gelen son isim; Kasımpaşa'dan Titi oldu.
Bugün gazetelerin tamamında yer alan "Galatasaray, Titi'nin transferi için Kasımpaşa'ya teklif yaptı" haberleri Kasımpaşa tarafından yalanlandı. Titi için Galatasaray'dan gelen bir teklifin olmadığını ifade eden Kasımpaşa yetkilileri, "Galatasaray'dan Titi için bize ulaşan bir teklif yok, biz de haberleri medyadan duyuyoruz" şeklinde konuştu.
GALATASARAY'DA STOPER İÇİN ÖNCELİK YURT DIŞI
Titi'yi transfer gündeminde tutmayan Galatasaray, alternatif isimler için çalışmalarını sürdürdüyor. Öncelikli olarak Chedjou ile olan sözleşmesini fesh etmek için görüşmelerini sürdüren sarı-kırmızılı yönetim, diğer bir yandan da yurt dışından bir stoper transferi için girişimlerini sürdürüyor. Süper Lig takımlarından Gençlerbirliği'nden Ahmet Çalık'ı kadrosuna katan Galatasaray'ın Süper Lig'den başka bir stoper transferi yapmayacağı ve stoper transferini yurt dışından yapacağı öğrenildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Kenan Yıldız görüşmeleri tıkandı: Yeni senaryo gündemde

İspanya'ya yine kötü haber!

TFF, Mert Kömür için harekete geçti!

Palmer, "Cold Palmer" terimini tescil etti!

Antonio Cassano'dan Rafael Leao'ya eleştiri!

Roma'dan Zeki Çelik'e yeni sözleşme!

Borussia Dortmund'dan 10 milyon euro'luk talep!

Barcelona'ya Yamal'dan müjdeli haber!

Wojciech Szczesny'nin hedefi Şampiyonlar Ligi!

Nottingham Forest'ta Postecoglou'nun koltuğu sallantıda
