Galatasaray'ın tek derdi golcü
Galatasaray, usta bir bitirici forvetin olmamasına dert yanıyor. Halil'in son vuruşlarda yetersizliği, Diagne'nin formsuzluğu ve Mohamed'in dengesiz görüntüsü düşündürüyor.

Son haftalarda yükselişe geçen Galatasaray'da tek sorun forvet bölgesi…
Sayı olarak rakiplerine göre bu alanda fazla olan Aslan, istediği verimi bir türlü alamadı. Halil Dervişoğlu, üçüncü bölgede iyi işler çıkarsa da son vuruşlarda başarısız. Diagne bir var, bir yok. Senegalli forvet, formsuz durumda. Karagümrük ağlarını havalandıran Mustafa Muhammed'in ise dengesiz bir görüntüsü var. Fatih Terim, Mısırlı forvetten daha çok gol atmasını bekliyor.
Yönetimin ocak transfer döneminde ilk hamlesinin bu bölgeye olması bekleniyor. Mustafa'nın satışı gerçekleşirse usta ve yıldız bir forvetin transfer edileceği öğrenildi. Sarı-kırmızılılar, ligde 12 hafta 18 gol attı. Gollerin 6'sı forvetlerden geldi. Mustafa 4 kez ağları sarsarken Diagne ile Halil'in 1'er golü var.
MUSLERA ELEŞTİRİLİYOR
Galatasaray tarihine adını yazdıran kalecilerden Fernando Muslera, kariyerinin en eleştirilen dönemini yaşıyor. Beşiktaş derbisindeki hatalarıyla gündeme gelen tecrübeli eldiven, Karagümrük maçında yediği golden sonra eleştirilerin hedefinde olurken, Galatasaray'ın devre arasında kaleci takviyesi yapacağı da öğrenildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Harry Kane, rekorlarını şampiyonlukla taçlandırdı

Inter - Barcelona maçında tarihe geçen sonuç: 4-3'lük maçta tur Inter'in

Arda Güler'den sosyal medyadan çocukluk paylaşımı!

Manchester City, Ait-Nouri'yi gündemine aldı!

Bruno Fernandes'e Suudi Arabistan'dan çılgın teklif: Yıllık 76 Milyon euro!

Manchester United, Antony'nin fiyatını belirledi: 50 milyon Euro!

Muhammed Kudus, Liverpool'dan başkasını istemiyor!

Laporte için Marsilya ihtimali!

Julian Alvarez'den Romero için transfer çağrısı!

Florian Wirtz'in tercihi Bayern Münih!
