"Galatasaray'ın psikolojisi bozuk"
Evinde fırtına gibi esen Galatasaray'ın son 16 deplasmanın 10'unda puan kaybetmesi büyük bir tartışma konusu oldu... Milli Takım'ın eski mentörü Turgay Biçer, "G.Saray'ın sorunu psikolojik toparlanma ve odaklanma eksikliği" dedi.
Akhisar deplasmanında ağır bir yenilgi yaşayan Galatasaray'da gündem deplasman fobisi... Evinde fırtına gibi esen Sarı-Kırmızılılar'ın dış sahadaki son 16 maçın 10'unda puan kaybı yaşaması büyük bir tartışma konusu oldu. Cimbom'un içeride ve dışarıda bu kadar değişken olması kafaları karıştırıyor.
TOPARLANMAYI BİLECEKLER
Milli Takım ve Galatasaray'ın eski mentörü Prof. Dr. Turgay Biçer, "Sorun psikolojik toparlanma ve odaklanma eksikliği. Psikolojik toparlamayı bilmeyen sporcu mesleki olarak eksik yetişmiştir" dedi.
OYUNCU KENDİNİ HAZIRLAYACAK
Prof.Turgay Biçer ayrıca, "Antrenör ne kadar hazırlarsa hazırlasın, oyuncu kendini hazırlayamıyorsa iş anlayışında sorun var demektir... Profesyonellik önce sorumluluk demektir" yorumunu yaptı.
TERİM ÇÖZÜM YOLLARI ARIYOR
Terim de krize çözüm bulmanın yollarını arıyor... Tecrübeli hoca sürekli yardımcıları ve profesyonellerle birlikte bu konuyu masaya yatırıyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Marsilya evinde tek golle kazandı

Schalke'nin gol sigortası Dzeko hazır

Rosenior'dan 5-2 sonrası tur mesajı

Barcelona'dan Rashford için açıklama!

Scott McTominay için sözleşme açıklaması!

Arne Slot'tan Alisson ve Chiesa için sakatlık açıklaması!

Chelsea'de Reece James ile 2032'ye kadar devam

Wayne Rooney: "Tottenham bir rezalet"

Joe Gomez'den Galatasaray için mesaj!

Eden Hazard: "Vinicius 30 yaşında futbolu bırakabilir!"

























