Galatasaray'ın Mehmet Topal atağı!
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın "Eğer bizim Şartlarımızı kabul etmezse sözleşme yenilemeyiz" sözleri Galatasaray'ı milli orta saha Mehmet Topal için harekete geçirdi.
Vatan
Orta sahaya mutlaka en az bir takviye yapmayı düşünen Galatasaray, pazar günü Fenerbahçe'nin kongresinde başkan Aziz Yıldırım'ın yaptığı açıklamaların ardından Mehmet Topal'ı bir kez daha gündeme aldı.
Daha önce 4 sezon Galatasaray formasınıı giyip Valencia'ya transfer olan, ardından da Fenerbahçe'nin yolunu tutan 30 yaşındaki orta saha Mehmet Topal'ın Fenerbahçe ile sözleşmesi sona ererken kulübü henüz yenileme konusunda somut bir adım atmadı.
Aziz Yıldırım da pazar günü "Bizim istediğimiz şartları kabul ederse devam ederiz etmezse sözleşme yenilemeyeceğiz" açıklamasını yaparken Galatasaray yönetimi, Mehmet Topal'ı 6 yıl sonra yeniden kadroya katmak için kolları sıvadı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Lider Arsenal, 90+4'te şoku yaşadı!

Juventus, derbide kilidi kıramadı

Marsilya, maç fazlasıyla zirveye kuruldu

Sevilla, Ruben Vargas ile Osasuna'yı devirdi!

Borussia Dortmund'a 90+7'de büyük şok!

Bayern Münih bu sezon ilk kez kazanamadı

Bayer Leverkusen, evinde gol oldu yağdı!

Como - Cagliari maçında gol sesi çıkmadı!

Enis Destan attı, Hull City evinde kazandı!

Fransa'da gündem Berke Özer!


























