Galatasaray'ın maçı şifresiz yayınlanacak
Süper Lig'de Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak olan Galatasaray, bu maç öncesi hafta içinde Mircea Lucescu'nun çalıştırdığı Dinamo Kiev ile özel bir müsabakaya çıkacak.
Galatasaray ile sarı kırmızılı kulübün eski teknik direktörü Mircea Lucescu'nun çalıştırdığı Dinamo Kiev arasında 14 Nisan Perşembe günü Nef Stadı'nda özel maçta karşı karşıya gelecek.
Galatasaray, Ukrayna'da yaşananlardan zarar gören çocuklara yardım için Ukrayna ekibi Dinamo Kiev ile özel bir maçta karşı karşıya gelecek. Dünyaya barışın önemini bir kez daha hatırlatma amacıyla oynanacak karşılaşmaya UEFA da destek veriyor.
14 Nisan Perşembe günü Nef Stadyumu'nda saat 17.00'de "Barış için maç" sloganıyla özel bir maç oynayacak. Maç Galatasaray Televizyonu'ndan canlı olarak yayınlanacak.
Sarı kırmızılı kulüpten yapılan açıklamaya göre; medyaya ve taraftarlara açık olarak oynanacak bu anlamlı maçın bilet fiyatları Doğu Tribünü 50 TL ve 100 TL, Kuzey Kale arkası 25 TL olarak belirlendi. Loca ve kombineler bu maç için geçerli değildir. Biletler bugün saat 11.00'den itibaren satışa sunulacak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Roma, Donyell Malen'in bonservisini aldı

Di Maria'dan Van Gaal itirafı: "Her şey orada bitti"

Lukaku: "Napoli'den ayrılmak istemiyorum"

Rafael Leao'dan veda gibi açıklama!

Real Madrid'de Antonio Rüdiger için karar!

Sergej Jakirovic: "Özür dilerim başarısız olduk"

Milan'da koltuğa Iraola oturuyor!

Wolfsburg, Bundesliga'ya veda etti!

Salih Özcan, Borussia Dortmund'dan resmen ayrıldı

Lille'de Bruno Genesio dönemi sona erdi!

























