Galatasaray'ın kurtarıcısı Adem Büyük!
Galatasaray'da Adem Büyük'ün performansı yüz güldürdü. 32 yaşındaki futbolcu, Falcao'nun yokluğunda teknik heyetin kurtarıcısı oldu.
Milliyet
Sezon başında bedelsiz olarak sarı-kırmızılılara gelen ve senelik 3.5 milyon liraya imza atan 32 yaşındaki futbolcu, Falcao'nun yokluğunda teknik heyetin kurtarıcısı oldu.
Ligde Kayseri'ye 2, Konya'ya da 1 gol atan Adem Büyük, Şampiyonlar Ligi'nde de Club Brugge karşılaşmasında rakip fileleri havalandırmıştı. Düşük maliyetine karşın verilen şansları iyi kullanan Adem Büyük, çalışkanlığı ve hırsı ile beğeni topluyor.
Teknik direktör Fatih Terim ve yardımcıları, Konya'dan sonra Kayseri maçını da boş geçmeyen ve önceki gün açılışı yapan tecrübeli futbolcuyu tebrik etti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Roma, Donyell Malen'in bonservisini aldı

Di Maria'dan Van Gaal itirafı: "Her şey orada bitti"

Lukaku: "Napoli'den ayrılmak istemiyorum"

Rafael Leao'dan veda gibi açıklama!

Real Madrid'de Antonio Rüdiger için karar!

Sergej Jakirovic: "Özür dilerim başarısız olduk"

Milan'da koltuğa Iraola oturuyor!

Wolfsburg, Bundesliga'ya veda etti!

Salih Özcan, Borussia Dortmund'dan resmen ayrıldı

Lille'de Bruno Genesio dönemi sona erdi!
























