Galatasaray'ın kurtarıcısı Adem Büyük!
Galatasaray'da Adem Büyük'ün performansı yüz güldürdü. 32 yaşındaki futbolcu, Falcao'nun yokluğunda teknik heyetin kurtarıcısı oldu.
Milliyet
Sezon başında bedelsiz olarak sarı-kırmızılılara gelen ve senelik 3.5 milyon liraya imza atan 32 yaşındaki futbolcu, Falcao'nun yokluğunda teknik heyetin kurtarıcısı oldu.
Ligde Kayseri'ye 2, Konya'ya da 1 gol atan Adem Büyük, Şampiyonlar Ligi'nde de Club Brugge karşılaşmasında rakip fileleri havalandırmıştı. Düşük maliyetine karşın verilen şansları iyi kullanan Adem Büyük, çalışkanlığı ve hırsı ile beğeni topluyor.
Teknik direktör Fatih Terim ve yardımcıları, Konya'dan sonra Kayseri maçını da boş geçmeyen ve önceki gün açılışı yapan tecrübeli futbolcuyu tebrik etti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Liverpool'a kötü haber: Bradley Barcola

Hull City'den Premier Lig'e dikkat çeken başlangıç!

Tedesco, İtalya'nın gündeminde: As kalecisini affetmedi!
Avrupa'nın beş büyük liginde son durum

Manchester derbisinde hakem hatası kabul edildi!

Atletico Madrid, Anoeta'da sonradan açıldı!

PSG, Brest deplasmanında hata yapmadı!

Juventus'a son dakika şoku!

Tedesco nefes alamıyor; 4 haftada 1 puan!

Bayern Münih'ten 'mucize'ye izin yok!




















