Galatasaray'ın kritik 14 günü!
Devler Ligi'ne kayıpsız başlayan Galatasaray'ı, önümüzdeki 2 haftalık süreçte çok yoğun bir tempo bekliyor. Sarı-Kırmızılılar, Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi'nde 14 günde tam 4 maça çıkacak.
Galatasaray hem Süper Lig hem de Şampiyonlar Ligi'nde çok yoğun bir maç temposuna hazırlanıyor.
Sarı-Kırmızılılar, Devler Ligi'ne Lokomotiv Moskova galibiyetiyle başlarken, Süper Lig'e pazar günü Akhisar deplasmanıyla dönüş yapacak. Bir sonraki cuma günü sahasında Erzurum'u konuk edecek olan Galatasaray, bu maçı takip eden çarşamba günü de Porto ile dış sahada kozlarını paylaşacak.
Aslan'ın Türkiye'ye dönüşteki rakibi de cumartesi günü deplasmanda Antalyaspor olacak. Teknik direktör Fatih Terim, bu yoğun tempoda tüm oyuncularını kullanmayı düşünüyor.
Özellikle içerideki Erzurum maçında şans bulamayan birçok oyuncunun ilk 11'de sahaya çıkmasının planlandığı öğrenildi.
GALATASARAY'IN 14 GÜNÜ
23 EYLÜL: Akhisarspor (D)
28 EYLÜL: BB Erzurum
3 EKİM: Porto (D)
6 EKİM: Antalyaspor (D)
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Eden Hazard: "Vinicius 30 yaşında futbolu bırakabilir!"

Luca Toni: "Galatasaray, Juventus'u pişman etti"

Tottenham büyük tehlikede, oyuncular ayrı alemde!

Juventus'ta yeni aday Emiliano Martinez

Jermaine Pennant'tan Arne Slot'a tepki!

Halil Umut Meler'den Şampiyonlar Ligi'ni karıştıran düdük!

Bernabeu'da Valverde gecesi: Real'den City'ye 3 gol

7 gollü çılgın maçta PSG, Chelsea'yi yıktı!

Havertz son anlarda Arsenal'a beraberliği getirdi!

Şampiyonlar Ligi'nde ekstra hak yine İngiltere'ye

























