Galatasaray'ın korkutan ikilisi
Galatasaray'ın vazgeçilmezleri arasına giren Yasin ile Sneijder'in saha içindeki uyumları, Aslan'a şampiyonluk yolunda büyük güç katıyor. İkili, toplamda rakip filelere 11 gol atarken, takım arkadaşlarına da 15 asist yaptı.
İtalyan teknik adam Cesare Prandelli döneminde takımda şans bulamayan Yasin Öztekin, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun göreve gelmesiyle birlikte çok iyi bir form grafiği yakalamıştı.
Kasımpaşa mücadelesinde 2-0 yenik durumdayken, 3-2’lik geri dönüşte büyük pay sahibi olan Yasin, ilk 11’in de değişmez isimleri arasına girmişti. Önümüzdeki sezon da kadrodaki yerini şimdiden garantileyen 28 yaşındaki kanat oyuncusunun, takımın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder’le de saha içindeki uyumu dikkat çekiyor.
İlk başka Sneijder’le birbirlerine alışmak konusunda sıkıntı çektiği görülen tecrübeli futbolcu, son maçlarda ise bu sorunu tamamen atlatmış gözüktü.
‘En iyi 10 numara’
Son olarak Kasımpaşa sınavında Umut’un golünün asistini yapan Yasin, bu pozisyonun oluşumu sırasında ilk pası, Sneijder’den almıştı.
Galatasaraylı Yasin, bu sezon şu ana kadar 2 gol ve 12 asistle oynarken, Sneijder de 9 gol ve 3 asistle takımına katkıda bulundu. Hücumsal anlamda teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun vazgeçilmezleri olan ikiliden Yasin, son maçın ardından, “Sneijder harika bir futbolcu ve çok yetenekli. Kariyerimde birlikte oynadığım en iyi 10 numara” övgüsünde bulunmuştu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Leicester City satışa çıktı!

Enes Ünal yeniden Getafe'de

Manchester City, Jeremy Doku ile yeni sözleşme imzaladı

Barça'nın B planı: Mikautadze

Real Madrid yeni sezona Teresa Herrera kupasıyla başladı

UEFA Süper Kupa şampiyonu Paris Saint-Germain, kupasını aldı

UEFA Süper Kupa'da şampiyon PSG

Martinelli ilk 11 başladı: Arsenal hazırlık maçını penaltılarla kazandı

Hull City, Senegalli futbolcu Mendy'yi transfer etti

Roma, Atletico Madrid'den Molina'yı kadrosuna kattı





























