Galatasaray'ın Kasım kabusu!..
Son galibiyetini 1 ay önce alan Galatasaray, kasım ayında tam 13 puan kaybetti...
Vatan
Kasım'ın 3’ünde Benfica deplasmanına konuk olan sarı-kırmızılılar sahadan 2-1’lik mağlubiyetle ayrıldı. Ardından ligde de Rize’de 4-3’lük bir hezimet yaşayan Cimbom, ayın 14’ünde Sarajevo’yla hazırlık maçı oynadı. Bu mücadeleden de 3-3’lük beraberlikle ayrılan G.Saray, aynı skorla Antalya karşısında da 2 puan bıraktı.
HOCA DA GİTTİ!
Geçen hafta içinde gittiği Madrid’le, rezalet futbolun neticesinde 2-0 kaybeden Aslan’ın kan kaybını teknik direktör Mustafa Denizli de engelleyemeyedi. Dün de 2 kez öne geçmesine rağmen 1 puanla yetinmek zorunda kalan ve ligde 4. sıraya gerileyen G.Saray, kasım ayını toplam 13 puan kaybıyla tamamladı.
Lanetli kasımda teknik direktör Hamza Hamzaoğlu da koltuğundan olurken, G.Saray söz konusu periyotta çıktığı 6 karşılaşmada kalesinde 15 gol gördü. Rakip fileleri ise 12 kez havalandırabildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Manchester United'a evinde şok sonuç!

West Ham ile Brighton gol düellosunda yenişemedi

Semih Kılıçsoy, İtalya'da haftanın 11'inde!

Manchester City'de Antoine Semenyo için geri sayım

Roma'dan sürpriz fesih kararı!

Adı Galatasaray ile geçti; Fransa yolcusu!

Manchester United, McTominay'ı istiyor!

Milan, Maignan ile masaya oturuyor!

Borussia Dortmund, Oscar Bobb'un peşine düştü!

Vitinha: "Iniesta ve Modric, rol modellerim"



























