Galatasaray'ın kabus 5 haftası!
Mustafa Denizli'nin ayrılmasından sonra Orhan Atik önderliğinde de kötü gidişe dur diyemeyen Galatasaray, son 5 haftalık süreçte Süper Lig'in en kötü performanslarından birine imza attı.
Webaslan.com
Mustafa Denizli’nin ardından göreve geçici olarak getirilen Orhan Atik de sahadaki durumu değiştirecek hamlelerde bulunamadı. Sarı-kırmızılı takım Orhan Atik önderliğinde 2 lig maçına çıkarken, bu iki karşılaşmada toplam 2 puan kazanabildi.
Yaşadığı puan kayıplarıyla ilk 4 sıranın dışında kalan Galatasaray, aynı zamanda son 5 haftanın en az puan toplayan takımlarından biri oldu. Spor Toto Süper Lig’in 20 haftasını 34 puanla kapatan sarı-kırmızılılar, 25. hafta sonunda puanını sadece 39 yapabildi. Son 5 hafta sadece 5 puan toplayan Galatasaray, 5 haftalık periyota bakıldığında sadece Antalyaspor, Sivasspor, Eskişehirspor, Çaykur Rizespor ve Kayserispor’u geride bırakabildi.
Galatasaray’ın gelecek hafta TT Arena’da konuk edeceği Fenerbahçe ise, Torku Konyaspor ile birlikte son 5 haftanın en fazla puan toplayan iki takımından biri oldu. Bu iki ekibin ardından Osmanlıspor son 5 hafta 11 puanla en iyi 3. performansa imza attı. Ayrıca İbrahim Üzülmez önderliğinde başka bir hava yakalayan Gençlerbirliği ise son 5 hafta topladığı 10 puanla dikkat çekti.

HABER: Gökmen OLGUN
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Bundesliga'da kural değişikliği!

Bayern Münih, Nathaniel Brown'u açıkladı

Milan'da Rafael Leao için bonservis kararı

Napoli'de Allegri dönemi

Real Madrid'den Enzo Fernandez yalanlaması

Nottingham Forest'ta Vitor Pereira dönemi sona erdi

Santi Cazorla, 41 yaşında futbolu bıraktı

Vitor Pereira, 2 dakika kala gönderildi

Chelsea, Marco Palestra'yı açıkladı

Atletico Madrid'de Koke ile devam



























