Galatasaray'ın istediği Harit'e Marsilya kancası
Eski Galatasaray teknik direktörü Igor Tudor'un takımı Marsilya'nın Amine Harit'i istediği yazıldı.
Galatasaray'ın transfer listesinde bulunan Amine Harit'i geçen sezon kiralık oynadığı Marsilya'nın istediği belirtildi.
İtalyan basını, Galatasaray'ın eski teknik direktör Igor Tudor'un Amine Harit'i yönetimden istediği kaydedildi. Başkan Longoria'nın ise Faslı oyuncu için Schalke kulübüyle ilk görüşmeyi yaptığı ifade edildi. Oyuncunun bonservisi için Schalke'nin 10 milyon euro istediği haberlerde yer alırken görüşmelerin sürdüğü belirtildi.
Geçtiğimiz günlerde Galatasaray'ın Harit ile görüşme yaparak anlaşmaya vardığı ve Faslı oyuncuya 3 yıllık sözleşme için sezonluk 2.7 milyon euro garanti paraya el sıkıştığı yazılmıştı.
25 yaşındaki hücumcu Harit, geçen sezon Marsilya'da kiralık olarak forma giymiş ve çıktığı 33 maçta 5 gol 4 asistlik katkı sağlamıştı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Marsilya evinde tek golle kazandı

Schalke'nin gol sigortası Dzeko hazır

Rosenior'dan 5-2 sonrası tur mesajı

Barcelona'dan Rashford için açıklama!

Scott McTominay için sözleşme açıklaması!

Arne Slot'tan Alisson ve Chiesa için sakatlık açıklaması!

Chelsea'de Reece James ile 2032'ye kadar devam

Wayne Rooney: "Tottenham bir rezalet"

Joe Gomez'den Galatasaray için mesaj!

Eden Hazard: "Vinicius 30 yaşında futbolu bırakabilir!"






















