Galatasaray'ın ilgilendiği Tetteh'in menajeri açıkladı
Galatasaray'ın gündemini uzun süre meşgul eden Benjamin Tetteh için menajeri Pavel Zika'dan açıklama geldi.
Forvet arayışlarını sürdüren Galatasaray'ın da uzun süre gündemini meşgul eden Benjamin Tetteh ile ilgili Çekya'dan yeni bir açıklama geldi.
Sparta Prag'da dikkat çekici bir performans sergileyen Tetteh'in menajeri Pavel Zika, farklı ülkelerden teklifler aldıklarını doğruladı.
Takım ismi açıklamadan golcü oyuncu için özellikle İngiltere'den ciddi bir teklif aldıklarını söyleyen Pavel Zíka ''Tetteh için birkaç farklı ülkeden teklifler aldığımızı söyleyebilirim. Ancak bu tekliflerin hiçbiri Sparta'nın istediği gibi olmadı. İngiltere'den de ciddi bir teklif var ve Ocak sonuna kadar zamanımız olacak. Ama Tetteh'in sezon sonuna kadar Sparta'da kalması da iyi bir seçenek olacak'' ifadelerini kullandı.
Galatasaray, Benjamin Tetteh'i kiralık olarak kadrosuna katmak isterken, Sparta Prag 12 milyon euro bonservis bedeli istemişti. Golcü oyuncu ile Galatasaray'ın yanı sıra Premier League'den Wolverhampton da ilgileniyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Schalke'nin gol sigortası Dzeko hazır

Rosenior'dan 5-2 sonrası tur mesajı

Barcelona'dan Rashford için açıklama!

Scott McTominay için sözleşme açıklaması!

Arne Slot'tan Alisson ve Chiesa için sakatlık açıklaması!

Chelsea'de Reece James ile 2032'ye kadar devam

Wayne Rooney: "Tottenham bir rezalet"

Joe Gomez'den Galatasaray için mesaj!

Eden Hazard: "Vinicius 30 yaşında futbolu bırakabilir!"

Luca Toni: "Galatasaray, Juventus'u pişman etti"

























