Galatasaray'ın idmanını izleyin!
Futbol A Takımımızın, Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yaptığı idmanı izleyebilirsiniz
Galatasaray, Süper Lig'in 34. haftasında 10 Nisan Cumartesi günü sahasında Fatih Karagümrük ile yapacağı maçın hazırlıklarına devam etti.
Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Fatih Terim yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, uzun bir aradan sonra basın mensuplarına açık tutuldu.
Yağış altında ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda futbolcular, hücum ve savunmaya yönelik çalışmaların ardından dar alanda çift kale maç oynadı. İdmanda Fatih Terim'in zaman zaman çalışmayı durdurarak, oyuncularına uyarılarda bulunması dikkati çekti.
Yeni tip koronavirüs testleri pozitif çıktığı için karantina süreçleri devam eden Emre Kılınç ve Taylan Antalyalı'nın yanı sıra annesinin vefatı dolayısıyla ülkesi Nijerya'ya giden Henry Onyekuru, hafif sakatlığı bulunan Martin Linnes ile tedavisine devam edilen Kerem Aktürkoğlu antrenmanda yer almadı.
Bu görüntüleri size canlı olarak aktardık.
Dilerseniz şu anda tekrar izleyebilirsiniz
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Athletic Bilbao'da ilk hedef Edin Terzic

MANU'da bu kez kesin veda: Jadon Sancho!

Jürgen Klopp'tan Real Madrid yanıtı!

Milan, Chukwueze'nin opsiyonunu kullanacak!

Barcelona'da hedef Cambiaso: 50 milyon euro

Enzo Fernandez'den Real Madrid iddialarına yanıt!

Roma'da Zeki Çelik belirsizliği!

PSG'den yine maç erteleme talebi!

Mario Götze Frankfurt'ta kalıyor!

Robert Lewandowski'den veda sorusuna cevap





















