Galatasaray'ın hedefindeki Samatta için flaş teklif
Rus Ligi ekiplerinden Dinamo Moskova'nın, Galatasaray'ın forvet hedefleri arasında yer alan Samatta için 10 milyon euroluk bir teklif yaptığı kaydedildi.
Galatasaray'ın forvet alternatifleri arasında yer alan Mbwana Samatta için Fransa'nın önde gelen yayın organlarından L'Equipe, sürpriz transfer iddiasını gündeme getirdi.
Tanzanyalı golcü için Rus Ligi ekiplerinden Dinamo Moskova'nın Genk'in kapısını 10 milyon euroluk teklifle çaldığı ve Belçika temsilcisinin de bu teklifi düşündüğü belirtlldi.
Geçen sezon Rus Ligi'nde son anda kalan Dinamo Moskova'nın, Fenerbahçe'den ayrılan Neustadter ile birlikte Samatta'yı da alarak iddialı bir kadro kurma hedefinde olduğu kaydedildi.
"KULÜPLE ARAMDA ANLAŞMA VAR"
Samatta geçtiğimiz günlerde verdiği röportajda, "Kulüple aramızda açık bir anlaşma var. Menajerim ne zaman harekete geçeceğini biliyor Genk futbolcusu olduğum sürece bu kulüp için elimden gelenin en iyisini vereceğim" ifadelerini kullanmıştı.
Geride kalan sezon Genk formasıyla 51 maça çıkan Mbwana Samatta 32 golün altına imza attı. Beşiktaş'ın Genk ile oynadığı UEFA Avrupa Ligi grup maçlarında da forma giyen Samatta, siyah-beyazlıları İstanbul'da 4-2 yendikleri maçta, 2 gol atarken, 1 de asist yaptı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Inter, Norveç deplasmanında dondu!

6 gollü nefes kesen maç: Club Brugge-Atletico Madrid

Galatasaray maçı sonrası Lloyd Kelly'e ırkçı saldırı

Manuel Locatelli: "Geri dönüşe ne kadar inanabiliriz?"

Şampiyonlar Ligi'nde olay: Vinicius Junior!

Juventus'ta Juan Cabal da Galatasaray maçında yok!

Juventus'ta sakatlık: Gleison Bremer

Andrea Cambiaso, Galatasaray rövanşında yok!

Luciano Spalletti: "Galatasaray stadı yanıyor"

Kenan Yıldız: "Harika oynamamız gerekiyor"


























