Galatasaray'ın hedefi; Sambacı stoper
Galatasaray, stoper arayışında Brezilya pazarına yöneldi. Vasco da Gama’dan Teixeira ve Corinthians’tan Silva en ciddi adaylar.
Galatasaray, stoper arayışında Brezilya pazarına yöneldi. Vasco da Gama’dan Teixeira ve Corinthians’tan Silva en ciddi adaylar.
Galatasaray'da Real Madrid maçı sonrası stoper transferi kararı çıktı. Yönetimle görüşme yapan teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, scout ekibinin belirlediği 2 Brezilyalı ismi masaya koydu.
Vasco da Gama’nın 22 yaşındaki gelecek vadeden isimlerinden Luan Garcia Teixeira ilk sıradaki oyuncu. Barcelona ve Milan da onu takip ediyor. Luan'ın transferi için kulübü 3 milyon eurodan pazarlığı açtı; 2,5 milyon euroya düştü. Görüşmeler sürüyor. Bu mevkinin diğer alternatifi ise Corinthians’ta forma giyen Carlos Gilberto Silva.
Sarı-Kırmızılı yöneticiler, Brezilya Milli Takımı’nda da ter döken 28 yaşındaki stoperin 8 milyon euroyu bulan maliyetini 6 milyona kadar düşürdü. Ancak bu rakam da yüksek bulunduğundan, kiralama formülü devreye sokuldu. Sarı-Kırmızılılar, önümüzdeki 1 hafta içinde iki isimden birini kadroya katmaya çalışacak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Lamine Yamal'dan Lemina sorusuna dikkat çeken tepki

Rodri: "Hayatımda böyle bir şey görmedim"

Pedri'den RAMS Park atmosferine övgü!

Arsenal, Lille'i ikinci yarıda yıktı!

Galatasaray - Barcelona maçının adamı Lamine Yamal!

Ruben Dias: "Kazanmamızdan hoşlanmıyorlar"

Laporta: "İstanbul harika ama bu stadyum cehennem!"

Getafe, Dani Carvajal'i açıkladı

Davide Ancelotti'den Arsenal itirafı!

Arsenal antrenmanında iki sakatlık! Arteta'dan esprili yanıt



























