Galatasaray'ın gözdesi Peres için açıklama: ''Türkiye'ye gidebilir''
Asamoah'ta sonuca gidemeyince Galatasaray'ın gündemine gelen Bruno Peres için menajerinden önemli bir açıklama geldi.
Sol bek arayışlarını sürdüren Galatasaray'ın gündeminde olan Roma forması giyen Bruno Peres hakkında menajerinden önemli bir açıklama geldi.
Bruno Peres'in menajeri Stefano Antonelli, oyuncusunun Türkiye ya da Portekiz'e gidebileceğini doğruladı.
Kwadwo Asamoah'ı Juventus'un bırakmaması üzerine alternatiflere yönelen Galatasaray'ın listesindeki 27 yaşındaki oyuncu hakkında konuşan Antonelli, ''Bruno Peres'in durumu hakkında çok fazla şey okudum. Henüz Roma'da kalitesini gösteremediği için üzgünüz. Bir seçim yapmak zorunda kalacağız. Kulüple de görüşeceğiz'' ifadelerini kullandı.
''TÜRKİYE YA DA PORTEKİZ OLABİLİR...''
Oyuncusunun takım adı vermeden Türkiye'ye de gidebileceğini söyleyen Stefano Antonelli, ''Türkiye ya da Portekiz'e gitme ihtimali var. İki ülkede de yabancı oyuncu sınırlaması var. Birçok takımın adı geçiyor, bazıları doğru bazıları doğru değil. Roma'da kalma ihtimali ise çok düşük'' şeklinde konuştu.
Bruno Peres Roma'da düzenli olarak şans bulmakta zorlanırken bu sezon Serie A'da 10 maçta sadece 544 dakika süre alabildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Kylian Mbappe'den Arda Güler'e övgü

Kenan Karaman'dan milli takım ve Beşiktaş sözleri

Sevilla, Valencia'yı tek golle geçti!

Fiorentina, Vanoli ile şeytanın bacağını kırdı

Schalke 04, Union Berlin'i farklı geçti!

Şampiyonlar Ligi'nde haftanın oyuncusu Ferran Torres

Roberto De Zerbi'den Richarlison yanıtı!

Max Eberl: "Sacha Boey şu anda kalıyor"

Chelsea nikah tazeledi: Pedro Neto

Hull City'de Sorba Thomas trafik kazası geçirdi!

























