Galatasaray'ın gözdesi Macion'da sorun teminat!
Galatasaray, 28 yaşındaki stoper Maicon için Sao Paolo ile 8 milyon euroya anlaştı. Ancak Brezilya kulübünün teminat mektubu istemesi nedeniyle iş uzadı. Ayrıca ödeme planında da problemler bulunuyor.
Milliyet

Galatasaray'ın Sao Paulo'dan transferini gerçekleştirmek istediği Brezilyalı stoper Maicon konusunda problemin teminat mektubundan kaynaklandığı bildirildi.
Galatasaray'ın, 28 yaşındaki futbolcu için kıran kırana süren pazarlıklar sonrasında 8 milyon euroya Sao Paulo ile anlaştığı ancak karşı tarafın teminat mektubu istemesi yüzünden işin uzadığı belirtildi. Ayrıca ödeme planında da yine taraflar arasında sorun yaşandığı dile getirildi.
Teknik direktör Jan Olde Riekerink'in çok istediği bu futbolcudan vazgeçmeyen yönetim, Brezilya ekibiyle temaslarını sürdürürken Maicon'un Galatasaray'a gelmek için kulübüne rest çektiği öğrenildi. Sambacı, transferine izin verilmesini isterken Galatasaray ile her konuda anlaştığı bildirdi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Senne Lammens'ten transfer itirafı!

Monaco'da Adi Hütter'e veda!

Xabi Alonso'dan Endrick'e garanti yok!

Ozan Kabak, 1.5 yıl sonra sahalara döndü!

Dünyaca ünlü hakemden Jose Mourinho itirafı!

Acun Ilıcalı uyarmıştı, dediği oldu!

Monaco'da belirsizlik sona eriyor; yeni teknik direktör!

Fenerbahçe'nin gözdesi Vlahovic'ten transfer kararı!

Real Madrid'den bedelsiz yıldız avı!

Hakan Çalhanoğlu'nun takım arkadaşından Mourinho itirafı!
