Galatasaray'ın golü VAR ile iptal edildi
Galatasaray'ın Yeni Malatyaspor maçında VAR kararı sonrasında golü iptal edildi.
Galatasaray'ın Yeni Malatyaspor ile oynadığı mücadelede ilk yarıda VAR incelemesinin ardından sarı-kırmızılıların attığı gol iptal edildi.
Karşılaşmanın 34. dakikasında Linnes'in soldan taşıdığı ve içeri çevirdiği orta Feghouli'nin önüne düştü ve Cezayirli oyuncunun vuruşu da ağlarla buluştu.
Hakem Yaşar Kemal Uğurlu ilk etapta golü verdi ve orta noktayı gösterdi.
VAR POZİSYONDA 3 İNCELEME YAPTI
Galatasaray'ın ağları bulan topunun ardından Riva'da inceleme başladı ve pozisyondaki 3 tartışmalı karar incelendi.
Öncelikle Donk'ın pozisyonun ofsayt olup olmadığı incelenirken, sonrasında Linnes'in Kamara ile ikili mücadelesi ve en son da Linnes'in çevirdiği topta topun oyun alanını sınırlayan çizgiyi aşıp aşmadığına bakıldı.
Yapılan incelemenin ardından ilk pozisyonda Donk'un ofsayt olduğu belirlendi ve Galatasaray'ın verilen golü VAR kararıyla iptal edilmiş oldu.
UĞURLU FATİH TERİM'E ANLATTI!
Hakem Yaşar Kemal Uğurlu, kararının ardından Fatih Terim'in yanına da giderek pozisyonu izah etti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Real Madrid'de başkanlığa yeni aday

Geçen sezon Devler Ligi'ndeydiler; düştüler!

Şampiyon Barcelona'ya Lewandowski yetmedi

Muriqi, Mallorca'ya yetmedi; küme düştüler

Real Madrid, sezona galibiyetle nokta koydu!

Pedro'dan Lazio'ya golle veda!

Bayern Münih, kupaya Harry Kane ile uzandı

Acun Ilıcalı'dan Türkiye'den transfer sorusuna cevap!

Lewie Coyle: "Kutlamak istediğim tek kişi var"

Şampiyon Inter, sezonu 6 golle maçla kapattı!






















