Galatasaray'ın gençleri, Real Madrid'i bozguna uğrattı!
UEFA Gençlik Ligi'nde Galatasaray U19, deplasmanda Real Madrid U19'u 4-2 mağlup etti ve ilk galibiyetini aldı.
UEFA Gençlik Ligi A Grubu 4. maçında Real Madrid U19, Galatasaray U19'u ağırladı.
Alfredo di Stefano Stadyumu'nda oynanan karşılaşma, Galatasaray U19'un 4-2'lik üstünlüğüyle sonuçlandı.
Galatasaray U19'a galibiyeti getiren golleri 24. dakikada penaltıdan Süleyman Luş, 55. dakikada penaltıdan Yunus Akgün, 86. dakikada Atalay Yıldırım ve 90. dakikada Işık Arslan kaydetti. Real Madrid U19'un gollerini ise 2. dakikada Armenteros ve 65. dakikada Gutierrez attı.
Galatasaray U19'da Yunus Akgün, 90+1. dakikada ikinci sarı kartını gördü ve oyun dışı kaldı.
Grupta ilk galibiyetini alan Galatasaray U19, puanını 3'e yükseltirken, ilk mağlubiyetini alan Real Madrid U19 ise 3 puanda kaldı.
A Grubu'nda 5. maçlar, 26 Kasım Salı günü Galatasaray U19 - Club Brugge U19 ve Real Madrid U19 - PSG U19 arasında oynanacak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Real'de Rodri hareketliliği: City satışa hazır

Rodrygo'ya Dünya Kupası şoku!

Fabian Hürzeler: "Net oyun süresi için kural gelmeli"

Real Madrid'den Schlotterbeck için temas yok!

Premier Lig'de Adama Tarore'ye görülmemiş yasak

Nottingham Forest'ta acil satış: Igor Jesus

Real Madrid'e sahasında Getafe şoku!

UEFA'dan Tottenham'a "Nazi selamı" hareketi için ceza

Real Madrid'den Mbappe için sakatlık açıklaması

Juventus'ta McKennie kararı: 2030'a kadar devam






















