Galatasaray'ın gençleri, Real Madrid'i bozguna uğrattı!
UEFA Gençlik Ligi'nde Galatasaray U19, deplasmanda Real Madrid U19'u 4-2 mağlup etti ve ilk galibiyetini aldı.
UEFA Gençlik Ligi A Grubu 4. maçında Real Madrid U19, Galatasaray U19'u ağırladı.
Alfredo di Stefano Stadyumu'nda oynanan karşılaşma, Galatasaray U19'un 4-2'lik üstünlüğüyle sonuçlandı.
Galatasaray U19'a galibiyeti getiren golleri 24. dakikada penaltıdan Süleyman Luş, 55. dakikada penaltıdan Yunus Akgün, 86. dakikada Atalay Yıldırım ve 90. dakikada Işık Arslan kaydetti. Real Madrid U19'un gollerini ise 2. dakikada Armenteros ve 65. dakikada Gutierrez attı.
Galatasaray U19'da Yunus Akgün, 90+1. dakikada ikinci sarı kartını gördü ve oyun dışı kaldı.
Grupta ilk galibiyetini alan Galatasaray U19, puanını 3'e yükseltirken, ilk mağlubiyetini alan Real Madrid U19 ise 3 puanda kaldı.
A Grubu'nda 5. maçlar, 26 Kasım Salı günü Galatasaray U19 - Club Brugge U19 ve Real Madrid U19 - PSG U19 arasında oynanacak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Liverpool maçında Arda Güler'e tepki!

Desire Doue, Golden Boy ödülünü kazandı

Arsenal, rekorlar kırdığı gecede rahat kazandı!

Napoli - Frankfurt maçında sessizlik!

Robert Lewandowski'den geleceği için açıklama

Haaland'dan Messi ve Ronaldo açıklaması!

Fiorentina, Stefano Pioli ile yollarını ayırdı

Galatasaray'a karşı en büyük tehlike: Weghorst

Ajax'ta Galatasaray öncesi eksikler var

Sunderland, Everton engeline takıldı!


























