Galatasaray'ın Fernandao planı!
Galatasaray, sürpriz bir şekilde gündeme gelen Brezilyalı golcü Fernandao transferi için hem Bursaspor'u hem de A. Parananse'yi ikna etmeye hazırlanıyor.
Fanatik
Fanatik Gazetesi'nin haberine göre; Brezilyalı futbolcu, bilindiği gibi Yeşil-Beyazlı kulüpte kiralık oynuyor ve sezon sonuna kadar kontratı var. Oyuncuyu bonservsiyle almak isteyen Galatasaray, hem Atletico Parananse’yi hem de Bursaspor’u ikna etmek istiyor.
Bu doğrultuda tecrübeli futbolcular Engin Baytar ve Gökhan Zan’ın takasta kullanılması planlanıyor. Böylece Bursa, oyuncunun sözleşmesini fesh edecek ve Galatasaray da Brezilya kulübü ile el sıkışarak transferi bitirecek.
Ancak Yeşil-Beyazlılar’ın Cim Bom’dan golcü talebinde bulunabileceği de gelen haberler arasında. Fernandao ise Galatasaray’a transfer olmayı çok istediğini menacerine bildirmiş durumda.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Şampiyon Inter, sezonu 6 golle maçla kapattı!

Hull City'den Trabzonspor'a ödeme!

Hull City'ye dev gelir!

Jakirovic: "Acun Ilıcalı olmadan başaramazdık"

Acun Ilıcalı: "Böyle gururu hayatımda yaşamadım"

Hull City'nin şoklar, sürprizler ve zaferlerle dolu sezonunun bilinmeyen yüzü!

Hull City, Premier Lig'e yükseldi!

Hull City'ye Premier Lig'e çıkma maçı öncesi taşlı saldırı

Acun Ilıcalı: "Mucize için son bir adımımız kaldı"

Manchester United'da Bruno Fernandes'e büyük onur

























