Galatasaray'ın ara transfer planı: Ballo Toure
Galatasaray'ın, yaz transfer döneminde girişimlerde bulunduğu Fode Ballo-Toure için ara transferde bir kez daha Milan'ın kapısını çalacağı belirtildi.
Galatasaray'ın ara transfer döneminde hedefinin Milan forması giyen Fode Ballo-Toure olduğu öne sürüldü.
YENİDEN TOURE
İtalyan basınında yer alan haberde, sarı-kırmızılıların 25 yaşındaki futbolcu için yaz transfer döneminde Milan'ın kapısını çaldığı ancak bu teklifin geri çevrildiği aktarıldı.
Galatasaray'ın, Senegalli oyuncunun transferinde başarıya ulaşama nedeni olarak Patrick van Aanholt'u elinden çıkartamaması gösterilirken, sarı-kırmızılıların ocak döneminde Toure için bir kez daha girişimlerde bulunacağı kaydedildi.
BEKLENTİYİ KARŞILAYAMADI
Toure'nin, Milan'da Theo Hernandez'in yedeği olarak transfer edildiği belirtilirken, kulübün beklediği gibi gelişme göstermediği ifade edildi.
Senegalli sol bekin bu sezon sadece 15 dakika forma giydiği hatırlatırken, Hernandez'in sakatlığının ardından Empoli, Chelsea ve Juventus karşılaşmalarında süre alabileceği vurgulandı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Paulo Dybala için Boca Juniors iddiası!

Timo Werner için MLS ihtimali!

Manchester City'den anlamlı hamle

Kenan Yıldız bilmecesi: İngiliz devleri devrede!

Lewandowski için transfer görüşmesi

Chelsea, İngiltere Lig Kupası'nda yarı finalde!

Raphinha'nın eşinden FIFA'ya yılın ilk 11'i tepkisi!

FIFA The Best ödülleri sahiplerini buldu!

FIFA Yılın En İyi Erkek Kalecisi Gianluigi Donnarumma oldu!

Mbappe-PSG davasında karar çıktı: 61 milyon Euro


























