Galatasaray'ın ''alamadığı'' 11!..
Transfer dönemi boyunca sert şekilde eleştirilen Galatasaray Yönetimi, yaz aylarında onlarca isimler görüştü, masaya oturdu.
Transfer dönemi boyunca sert şekilde eleştirilen Galatasaray Yönetimi, yaz aylarında onlarca isimler görüştü, masaya oturdu.
Listedeki isimlerin bir kısmını, cüzi miktarlar karşılığında transfer eden Sarı-Kırmızılılar’ın, uzun süre uğraşıp alamadığı oyunculardan kurulacak 11 ise oldukça çarpıcı.
Ön tarafta İbrahimovic, kontratının son senesini PSG’de geçirmeye karar verirken, Hamza hocanın bizzat dile getirdiği Mario Gomez, Beşiktaş’a gitmeyi tercih etti. Masaya oturulan bir başka oyuncu Gignac da, bonservis bedeli ödenmeden Tigres’e transfer oldu. Uzun süre gündemde kalan Huntelaar da, yola Schalke ile devam ediyor.
Birçok aday bedava gitti
Bonservisi elinde olan Ayew, Swansea formasıyla Premier Lig’e müthiş bir başlangıç yaparken, Florya’ya kadar gelen De Jong, Milan’da kaldı. Hamzaoğlu’nun, “Transferi için başkanlar görüşüyor” dediği Ozan Tufan da, Fenerbahçe’nin yolunu tuttu. Cüneyt Tanman’ın, “Sabri’den fazlası yok” dediği Maxi Pereira, 5 yıllığına Porto’ya gitti, Bayern’de gözden çıkarılan Dante’nin tercihi ise Wolfsburg oldu. Bonservisi elindeki Glen Johnson’u da Stoke City kaptı. Muslera’nın yerine düşünülen Rajkovic de, Maccabi’ye transfer oldu.
İşte o 11
Rajkovic, Maxi Pereira, Dante, Glen Johnson, De Jong, Ozan Tufan, Ayew, Huntelaar, Gignac, Ibrahimovic, Gomez.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Paulo Dybala'dan geleceği için çarpıcı sözler!

Roma'dan Parma karşısında inanılmaz son!

Arsenal, şampiyonluğa 83'te tutundu!

Valencia, Bilbao karşısında tek golle galip

Atletico Madrid, Alvarez için 100 milyon euro istiyor!

Milan'dan Strahinja Pavlovic'e izin yok!

Aston Villa, Premier Lig'de galibiyete hasret

Nottingham Forest, seriye devam ediyor!

Cremonese, Pisa'ya karşı can suyu aldı

Liverpool'dan Xabi Alonso soruşturması


























