'Galatasaray'ın 4 milyon euroluk teklifini geri çevirdiler'
Lionel Carole'le yolları ayırdıktan sonra Iasmin Latovlevici'yi kadrosuna katan Galatasaray'ın asıl hedefi ortaya çıktı.
Brezilya'nın ünlü Globo gazetesinin haberine göre Galatasaray, yaz transfer döneminde Brezilyalı Diogo Barbosa'ya teklif götürdüğü ortaya çıktı.
Bonservisi Coimbra'da olup Cruzeiro'da kiralık olarak forma giyen 25 yaşındaki oyuncu için 4 milyon Euro öneren Galatasaray'ın bu teklifinin kabul edilmediği belirtildi.
Barbosa'nın bonservisinin sadece %25'lik kısmı Coimbra'da bulunuyor. Geri kalanı ise üçüncü parti kişilerde. Cruzeiro eğer 31 Aralık'a kadar 1 milyon Euro öderse Barbosa'nın bonservisinin %25'ine sahip olabilecek. Oyuncunun menajeri ise Cruzeiro'nun bu bedeli ödememesi halinde yeni bir kulüp bakacaklarını açıkladı. 25 yaşındaki oyuncunun bonservisinin tamamı için 7 milyon Euro'luk bir ücret belirlenmiş durumda.
2011'de Coimbra'ya transfer olan Barbosa o seneden bu yana 7 kez başka takımlara kiralandı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Can Uzun'a Hütter ve Götze'den övgü!

Carvajal'dan Arbeloa'ya dikkat çeken yanıt!

Gonçalo Ramos'tan PSG'den ayrılık sürecine ilişkin itiraf

Manchester United'da Carrick ve Fernandes yüzleşti!

Kompany'e ne oldu; doktorlar da bulamadı!

Real Madrid'den Çin halkına Mbappe özrü!

Arsenal'e büyük şok! 4. Lig ekibine elendiler!

Roma, Cagliari'yi son dakikalarda devirdi!

Gattuso'nun Lazio'su doludizgin: Sassuolo'ya altı gol!

Real Madrid'in orta saha hedefi: Alexis Mac Allister
























