Galatasaray'ın 396 bin euroluk transfer limiti kaldı!
Galatasaray'da, Henry Onyekuru ve Halil Dervişoğlu'nun kiralanmasının ardından kalan limit belli oldu.
Galatasaray'da gözler transfere bakarken, Türkiye Futbol Federasyonu Lisans Kurulu'nun belirlediği harcama limitleri, birçok takım gibi sarı-kırmızılıların da elini kolunu bağladı.
Başkan Mustafa Cengiz, Trabzonspor ile birlikte artıda olan iki kulüpten biri olduğunu söylerken, Cim-Bom'un da bütçesi iyice azaldı.
Sarı-kırmızılılar, hem Henry Onyekuru hem de Halil Dervişoğlu'nu kiralayarak takıma kattı. Onyekuru'nun alacağı 750 bin euro, Halil'in de yıl sonuna kadar kazanacağı 3 milyon liralık net bedel, harcama limitlerinden götürecek.
Galatasaray'ın elinde 396 bin euroluk bir limit kaldı. Bu nedenle Aslan, takviyesini düşündüğü isimler için ya bu kadar bir bedel harcayabilecek ya da bazı oyuncuları satıp ya da kiralayarak harcama limitlerinden kendisine yer açacak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Alvaro Morata'dan Fabregas için övgü!

Real Madrid'den Courtois kararı

Wilfried Zaha, kendini La Liga'ya önerdi!

Arda Güler İspanya basınında tartışmalara yol açtı!

Mourinho'dan Arda Güler'e büyük övgü: "Muazzam!"

Arda Güler'den göz kamaştıran performans!

Real Madrid'den farklı galibiyet: Arda Güler'den asist

Sunderland kaçırdı, Arsenal affetmedi! 4'te 4

Sergej Jakirovic'ten Belloumi övgüsü!

Xabi Alonso: "Hull City bizi cezalandırdı"


























