Galatasaray'dan William D'Avila Belhanda çağrısı
Sarı-kırmızılı yönetim, Etebo transferini bitiren D'Avila'dan menajerliğini yaptığı Belhanda'ya da kulüp bulmasını talep etti.
Sabah

Badou Ndiaye ve Garry Rodrigues'in satışını gerçekleştiren menajer William D'Avila, Onyekuru'dan sonra bir başka Nijeryalı oyuncusu Etebo'yu da G.Saray'a getirdi.
Sarı-kırmızılı yönetim, Etebo transferini bitiren William D'Avila'dan menajerliğini yaptığı Belhanda'ya da kulüp bulmasını istedi.
Faslı oyuncunun önceliği, kariyerine Avrupa'nın üst düzey liglerde devam etmek. Suudi Arabistan ekiplerinden Al-Nasr ihtimaline soğuk bakan 30 yaşındaki orta sahaya, William D'Avila Avrupa'da kulüp arıyor. Galatasaray, hem Belhanda'dan bonservis kazanmak hem de 3.3 milyon Euro maaşından kurtulmak istiyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Manchester City, Donnarumma'ya kavuştu!

Thiago Alcantara, Barcelona'ya geri döndü!

Ronaldinho'nun oğlu Joao Mendes, Hull City'ye imza attı!

Wolfsburg resmen açıkladı: Eriksen

Jamie Vardy'den transfer itirafı!

Manchester City'ye Marmoush'tan kötü haber!

Batista Mendy: "Sevilla, oynadığım en büyük kulüp"

PSG'den Comolli'ye telefonda Kolo Muani tepkisi!

Mbappe'den ırkçılık olaylarına tepki!

Nico Williams, altı hafta yok!
