Galatasaray'dan Vissel Kobe'ye mesaj
Türkiye'de transfer döneminin bitmesi ile birlikte Galatasaray da Japon kulübüne Podolski için son mesajını verdi. Podolski gidecek mi, kalacak mı? Detaylar haberde
Transferde Lukas Podolski üzerine yoğunlaşan sarı-kırmızılı kulüp artık oyuncusunu satmaktan vazgeçti.
Alman oyuncu için ilk önce Çin kulüpleri devreye girerken Katar'dan gelen teklifler ise cılız kaldı. Ancak en ciddi teklif Vissel Kobe takımından geldi... Japon kulübünün bu isteği sonrasında yönetim pazarlık için görüşmelerde bulunurken en fazla 3.5 milyon Euro'ya kadar çıkan teklifler can sıktı.
5 milyon Euro bekleyen G.Saray, Türkiye'de transfer döneminin sonuna gelinmesi ile birlikte Japonlar'a son mesajını da iletti: "Artık 5 milyon Euro da verseniz bu transfere izin vermeyeceğiz."
Japonya'da transfer dönemi Şubat ayında da devam ediyor. Bu nedenle Poldi'nin transfer planı henüz bitmiş değil. Ancak yönetimin Vissel Kobe cephesine gönderdiği mesajın ardından bu transferi ancak astronomik bir rakam önerilmesi halinde kabul edeceği fikri de ortaya çıktı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Chelsea'de Joao Pedro'ya yeni sözleşme

PSG'den Ferran Torres hamlesi

Antonio Silva, Bournemouth'a gitti

PSG'den Mika Godts için resmi temas

Douglas Luiz'den geleceği için açıklama!

Eintracht Frankfurt'ta mutlu son: Onyedika

Szczesny'den Barcelona itirafı: "Hayatımı değiştirdi"

Barcelona'dan wonderkid transferi: Jesse Bisiwu

Juventus'tan Francisco Conceiçao kararı!

Villarreal, Peter Gulacsi transferinde sona yaklaştı




























