Galatasaray'dan UEFA'ya güvence!
Galatasaray’da başkan Mustafa Cengiz’in idari açıdan ibrayı alamaması üzerine UEFA, sarı-kırmızılı kulüpteki son gelişmeleri sordu.
Galatasaray'da hareketli günler yaşanıyor.
Mali yönden ibra edildikten sonra, idari açıdan onay alamayan başkan Mustafa Cengiz ve yönetiminin durumu merak ediliyor. Bunların arasında UEFA da var. Mevcut idarecilerle anlaşma yapan UEFA, yönetimin durumunun belirsiz hale gelmesi üzerine son durumu sordu.
Sarı-kırmızılı idareciler, işin daha mahkeme süreci olduğunu kaydederken ayrıca işleyişte ve yapılan anlaşmalarda herhangi bir değişiklik bulunmadığını da bu kuruma iletti. Tüm ödemelerin gününde yapılacağının bilgisi paylaşıldı.
"YENİ BAŞKAN DA UYACAKTIR"
Galatasaray yönetimi, UEFA'yı konuyla ilgili bilgilendirirken "Mahkeme lehimize sonuçlanırsa yaptığımız anlaşmayı aynı şekilde sürdüreceğiz. Aksi yönde gelişirse ise yeni seçilecek başkan da zaten yapılan bu anlaşmalara uymak zorunda" ifadelerini kullandı.
Sarı-kırmızılı kulüp, UEFA'ya 'şimdilik' bu sözlerle ikna ederken futbolcular arasında çok sevilen Abdurrahim Albayrak da önemli rol oynadı.
Sarı-kırmızılı oyuncular, Albayrak'a güvendiklerini belirterek borçsuzluk kağıtlarını imzaladı. Böylece Cimbom seçim olsa da olmasa da sıkıntı çekmeyecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Mert Kömür'e Almanya'dan davet

Zlatan Ibrahimovic'ten Arda Güler iddiası!

Holiganların derbisi: Milwall - West Ham

'Muhteşem' Arda Güler: Real Madrid'in büyük kozu!

Marsilya'da kriz büyüyor: Üst üste 4. yenilgi

Bruno Genesio'dan Beşiktaş ve Avrupa Ligi iddiası

Bournemouth, Avrupa Ligi'ne galibiyetle başladı

Zeki Çelik attı, Juventus kazandı!

Manchester City, Lig Kupası'nda rahat turladı

Kylian Mbappe'den derbi için açıklama






















