Galatasaray'dan Tudor'a transfer için Devler Ligi şartı!
Dursun Özbek yönetiminden, Hırvat hocaya şartlı bütçe... Tudor'la görüşen yöneticiler, Devler Ligi biletinin alınması halinde transfer döneminde kesenin ağzını açma sözü verdi

G.Saray yönetimi, yeni sezon öncesinde teknik direktör Igor Tudor'un kadroda yapmayı planladığı köklü değişim ve yeni transferler için 'Şampiyonlar Ligi' kartını masaya koydu.
Başkan Dursun Özbek'in, takımı 2. yaparak Devler Ligi'ne taşıması halinde Hırvat hocaya istediği oyuncuları alabilmek için gerekli bütçeyi oluşturma sözü verdiği öğrenildi.
G.Saray'ın 4 puan önünde 2. sırada bulunan Başakşehir ile oynanacak kritik maç öncesi gelecek sezona dönük bu müjde Tudor'un motivasyonunu iyice artırdı.
Helsinki'de UEFA'yla temaslarda bulunan Dursun Özbek, Emlak Konut'la yapılan anlaşmaların ardından maaş bütçesindeki 65 milyon Euro'luk sınırlandırmanın gelecek sezondan itibaren kaldırılacağı umudunu taşıyor.
UEFA'nın bütçe ayarının devam etmesi halinde birçok oyuncuyla yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Ayrılmaları kesinleşen Poldi ve Chedjou dışında, Tudor'la yıldızı barışmayan Sneijder ve De Jong'un satışıyla bütçede önemli yer açılması planlanıyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Kenan Yıldız: "Her zaman bunu yapmak istiyorum"

Xabi Alonso: "Arda hala öğreniyor ve gelişiyor"

Real Madrid maçında, Filistin bayrakları stada alınmadı!

Real Madrid, Mbappe ile kazandı!

Kenan Yıldız yetmedi: Juventus - Dortmund maçında inanılmaz son!

Real Madrid'de sakatlık şok: Arnold!

Como, Genoa karşısında 3 puanı 90+2'de bıraktı!

Roy Keane'den Ruben Amorim tepkisi!

Manchester derbisinde kazanan City!

Liverpool yine son nefeste!
