Galatasaray'dan transfer mesajı: ''İmza için mutlaka bekle...''
Galatasaray, Kayserispor'dan ayrılan Welliton'a haber gönderirken, Sinan Gümüş'ün gitmesinin ardından transferin gerçekleşmesi bekleniyor.
Galatasaray, Kayserispor ile yollarını ayrılan ve boşta olan Welliton'un transferi için Sinan Gümüş'ün satılmasını bekliyor. Yönetimin, Sinan'ı Benfica ya da Fiorentina'ya vermesi halinde Brezilyalı futbolcu kadroya katılacak.
Birçok Anadolu kulübünün transfer etmek istediği 30 yaşındaki futbolcunun bu yüzden Galatasaray'dan haber beklediği bildirildi. Sarı-kırmızılı yetkililerin de Sambacıya "Seni beğeniyoruz. Ancak biraz zamana ihtiyacımız var. Bizi mutlaka bekle" dedikleri belirtildi.
Geçen sezon 15 gol atan tecrübeli futbolcunun cazip teklifler aldığı ancak sarı-kırmızılılara gelmek için bir süre daha futbol oynamamayı göze aldığı bildirildi.
Uzun yıllardır Süper Lig'de forma giyen 30 yaşındaki Welliton'un çıktığı 79 maçta 28 gol ve 19 asisti bulunuyor. Galatasaray, transferin gerçekleşmesi durumunda Welliton için bonservis bedeli ödemeyecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Real Madrid'e kötü haber: Thibaut Courtois

PSG kaptanı Marquinhos'tan Galatasaray ve Liverpool açıklaması

Van Dijk'tan rövanş öncesi Galatasaray itirafı

Kenan Yıldız: "Ben asla para için oynamam"

Arda Güler: "Türkiye'den bana dua etsinler"

Arsenal, çeyrek finalde Sporting'in rakibi oldu!

Juventus'ta hedef Mason Greenwood

Pio Esposito için Arsenal açıklaması!

Robertson: "Galatasaray için kaygılanmıyorum"

Juventus'ta Spalletti ile imza yakın























