Galatasaray'dan sürpriz teklif: Çağlar Söyüncü
Galatasaray, Leicester City'de forma şansı bulamayan ve sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Çağlar Söyüncü için harekete geçti.
GALATASARAY'DAN SÜRPRİZ: ÇAĞLAR
Galatasaray, Leicester City'de forma şansı bulamayan ve sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Çağlar Söyüncü için harekete geçti.

GALATASARAY TEKLİFİNİ İLETTİ
Levent Tüzemen'in haberine göre; Galatasaray, Çağlar Söyüncü'ye teklifini iletti. Milli stoperin hedefinde ise sezon sonunda Atletico Madrid'e gitmek var. Ancak, sezon boyunca oynamaması ihtimali olan Çağlar Söyüncü, 1 sezonu oynamadan geçirme riskini de almak istemiyor.

ÇAĞLAR'A AÇIK ÇEK
Galatasaray, Çağlar Söyüncü'ye 'Atletico Madrid devre arası isterse ayrılırsın' diye açık çek de verdi.

LEICESTER İLE GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR
Galatasaray, Çağlar Söyüncü'yü ikna etmek için uğraşırken bir yandan Leicester City ile de görüşmelerini sürdürüyor. İngiliz ekibiyle bonservis pazarlıkları ise son hız devam ediyor.

21.1 MİLYON EURO BONSERVİS
26 yaşındaki Türk milli stoper, Bucaspor ve Altınordu altyapılarında yetiştikten sonra 2016'da 7.9 milyon euro karşılığı Freiburg'a gitti. 3 yaz sonra ise 21.1 milyon euro bedelle Leicester City'e transfer oldu. Bu sezon ligde forma giyemeyen çağlar, Lig Kupası'nda 1 maçta 90 dakika oynadı.

TECRÜBESİ BÜYÜK
Çağlar'ın kariyerinde 91 Premier Lig maçı ve 50 Bundesliga maçı tecrübesi bulunuyor. 26 yaşındaki stoper, 48 kez milli takım formasını da terletti.


Gonçalo Guedes, Real Sociedad'a gitti!

Jens Cajuste, Ipswich'e dönüyor!

Sunderland, Regis Le Bris ile nikah tazeledi

Liverpool, Nunez'in fiyatını belirledi!

Joao Palhinha Tottenham'da!

Chelsea, Ajax'tan Jorrel Hato'yu transfer etti

Heung-Min Son, Tottenham'a veda etti

Thomas Partey, Villarreal yolunda!

James Maddison yine sakatlandı!

PSG'den Galatasaray'a Safonov önerisi!
